(VIDEO) ANA PRETUČENA IZBAČENA, KRVAVA I GOLA “Zvezdan ju je prebio, niko nije hteo da joj pomogne!” Jezivi detalji

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo prvi put nakon diskvalifikacije Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, kumu Ane Ćurčić, Milenu Kačavendu.

Kačavenda je bez dlake na jeziku govorila o obezbeđenju Ace Bulića koje štiti i nju i Aninu porodicu, pa otkrila da je prijavila policiji da je Zvezdan napustio Zadrugu, te da se oni osećaju ugroženo, ali da ih čuva Bulić.

Nevena Arsić, Miljana Arsić
Foto: SD/ilustracija

Pored toga ona je govorila o jezivim detaljima situacije koju je prošla sa Anom kada ju je kako ona kaže, Zvezdan prebio i golu i krvavu izbacio na Trgu Republike, te da niko nije hteo da im pomogne iako je zvala u pomoć.

Milena Kačavenda
Foto: Youtube printscreen/ Srbija Danas/Između dve vatre

– Zvezdan je pretukao Anu i izbacio je na sred Trga Republike iz stana, ja sam tada zvala Moku, ja sam tada pozvala 10 muškaraca, niko nam nije pomogao. Znači, bez para smo bile sa tašnama, žena gola, krvava na ulici i niko neće da dođe da nam pomogne. – rekla je Milena Kačavenda u emisiji koja vas očekuje večeras u 20h, a najavu onoga što ćete gledati i ekskluzivno prvo obraćanje Milene Kačavende Zvezdanu Slavniću, pogledajte klikom n alink ispod ovog teksta:

1 thought on “(VIDEO) ANA PRETUČENA IZBAČENA, KRVAVA I GOLA “Zvezdan ju je prebio, niko nije hteo da joj pomogne!” Jezivi detalji”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website