NEVJEROJATNO! Marko Marković šokantno otkriva novu stranu priče o Anđeli Đuričić – Šta se zaista dešavalo s njom u Crnoj Gori će vas ostaviti u šoku!

Marko Marković i Žana Đorđević su se uputili na finale Zadruge 6 kako bi pružili podršku svojim omiljenim takmičarima i na neki način uveličali ovaj spektakl. Odlučili su zajedno doći u Šimanovce, držeći se za ruke kao istinski zaljubljeni par.

Već na samom početku, Žana je otkrila da je imala priliku upoznati Markovu ćerku.

Marko Marković i Žana Omnia,

– Nismo ozvaničili, jer mislim da bih time sve pokvarila. Moja ćerka kaže da je Marko strava – rekla je Žana.

Potom je Marko otkrio da li se čuo sa Stanijom i pravi razlog njihovog raskida. 

Marko Marković i Žana Omnia,
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković
  • Stanija i ja nismo bili u kontaktu jer nema potrebe za tim. Nisam gledao ništa, ali imam vremena da sve pregledam. Iako smo razgovarali o ozbiljnim temama, naša veza nije okončana zbog deteta. Nikada više nećemo biti zajedno – izjavio je Marko.
  • Što se tiče Anđele, svaka porodica bi bila zabrinuta i ne bi bila ponosna na takvo ponašanje, bez obzira na to da li je u pitanju Crna Gora ili bilo koja druga država. Međutim, porodica nikada ne bi napustila svoje dete. Naravno da se niko ne slaže sa takvim ponašanjem – dodao je Marković.

Detaljan razgovor možete pronaći u nastavku:

1 thought on “NEVJEROJATNO! Marko Marković šokantno otkriva novu stranu priče o Anđeli Đuričić – Šta se zaista dešavalo s njom u Crnoj Gori će vas ostaviti u šoku!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website