OGLASIO SE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ POVODOM NAPADA NA CARA: “Pobegao je u gepeku za Hrvatsku”

Glamurozno finale “Zadruge 6” koje se odigralo u noći između petka i subote i dalje puni portale, a novi skandali izlaze na videlo.

Prvo mesto je odnela Aleksandra Nikolić, a Filip Car i njegova podrška se nisu proslavili kada su napali predstavnike sedme sile, ali i zbog još jedne, navodne, situacije. 

Naime, Filip Car je osvojio četvrto mesto, a po izlasku ga je sačekao Kristijan Golubović sa prijateljima i to u dva automobila u nameri da se obračuna sa njim nakon svih sukoba i pretnji koje su imali, tvrdi poznati žestoki momak iz devedesetih. 

Filip Car
Foto: Srbija Danas

Dobro je poznato da njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima, te da su se tokom rijalitija svađali, pa čak i pretili jedan drugom. Golubović je Filipa jurio sa prijateljima kako bi se obračunali, a viđen je kako stoji na pumpi u Šimanovcima i dogovara se šta će dalje da rade. 

Foto: Srbija Danas

Međutim, Car je pobegao kući glavom bez obzira i izbegao Golubovića, tvrdi Kristijan. 

– Oni su ga sakrili na zadnjem sedištu, prekrili ga jaknama i odvezli ga u nepoznatom pravcu. Kad mi nismo sa četiri auta uspeli da ih uhvatimo, oni izveli operaciju, kako da izvuku Filipa Cara iz Zadruge. On je jak kao k… On mi je rekao da mu dođem na finale da mu p**m k**ac, ja došao a on pobegao u gepeku za Hrvatsku ili gde već, u etno selo. Pa izađi, čoveče – otkrio je Kristijan u razgovoru sa Tarom Simov. 

One thought on “OGLASIO SE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ POVODOM NAPADA NA CARA: “Pobegao je u gepeku za Hrvatsku”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website