PUKLA TIKVA, RASKINULI: Filip Car odlučio da preseče i okonča vezu sa Aleks Nikolić – ovo sve dokazuje?

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga“, verila se pre dve nedelje pred televizijskim kamerama za svog izabranika Filipa Cara. Kako kažu, bolje im je nego ikada, planiraju svadbu, zajednički život i budućnost, a zbog onoga što su uradili zbunili su sve zajedničke fanove.

Korisnici socijalne mreže Instagram su danas primetili da se Aleks i Car ne prate na ovoj društvenoj mreži, što je prilično čudno i neuobičajeno.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Za mnoge je ovo prvi znak da nešto nije kako treba, te da je možda došlo i do prekida veridbe, o čemu se uveliko polemiše na mrežama. S druge strane, neki kažu da to što se ne prate ne mora ništa da znači i pozivaju se na sinoćnje Aleksandrino gostovanje kod Ognjena Amidžića, gde je priznala da planira svadbu s Filipom, da se preseli u njegovu rodnu Crikvenicu, a gostovanje je iskoristila i da ga javno pozdravi, izjavi ljubav i čestita šestomesečnicu.

Budući da se sa svojom verenicom ne prati na Instagramu, Car je dodatno zbunio pratioce objavivši svoje i Aleksandrine fotografije iz “Zadruge” uz nikad emotivnije reči.

– Tvoje je da budeš moja, a moje je da te čuvam… J*biga, volim te! Šest meseci… Uskoro naš svet, još malo – nestrpljivo je poručio Filip, zbog čega su njihovi fanovi sigurni da je sve u najboljem redu.

Foto: instagram printscreen/filip_car_capo_ck

1 thought on “PUKLA TIKVA, RASKINULI: Filip Car odlučio da preseče i okonča vezu sa Aleks Nikolić – ovo sve dokazuje?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website