“DOKLE OVO VIŠE?!” Zvezdan napravio lom na snimanju prve emisije sa Anđelom – Urlao na nju, a razlog je bizaran!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su nakon diskvalifikacije iz “Zadruge 6” odlučili da se oprobaju u voditeljstvu, pa je ubrzo stigla i ponuda sa Hajp televizije koju su oberučke prihvatili.

Anđela i Zvezdan dobili su svoju emisiju, a juče je bilo prvo snimanje. U studiju su ugostili pevača Acu Lukasa. 

Đuričićeva je tokom celog dana obaveštavala njihove fanove na Instagramu kako teče snimanje, a sada je osvanula i njihova zvanična prva emisija, što je Crnogorka sa ponosom podelila na svom storiju. 

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV

Ipak, ono što je svima zapalo za uvo i oko, jeste sam početak emisije, kada je Slavnić sam u kadru, te nezadovoljan jer njegova draga kasni sa spremanjem.

– Anđela, tri sata te čekam već! Skameniću se ovde, ja ne znam šta da radim. Te šminka, te frizura, te kostim, ne znam dokle ovo više stvarno?! – vikao je Zvezdan po studiju. 

1 thought on ““DOKLE OVO VIŠE?!” Zvezdan napravio lom na snimanju prve emisije sa Anđelom – Urlao na nju, a razlog je bizaran!”

  1. hey there and thank you for your information I’ve definitely picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical issues using this site, since I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you update this again soon.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website