POBEDNICA ZADRUGE RASKRINKANA I JAVNO PONIŽENA – evo kome Aleks šalje eksplicitne slike Caru iza leđa

Aleksandra Nikolić i Filip Car uživaju ljubavi, ali je njihova ljubav ponovo na meti napada, a i svi dobro znamo kako je izgledala turbuletnost njihove veze dok je trajala Zadruge. Car je njoj zamerao prošlosrt i satlno pravio scene.   

Oni su navodno u Italiji sada, a vrlo brzo su su se oglasili i otkrili kako provode vreme. Oni su prvo bili na gala večeri, čime su se pohvalili na društvenim mrežama. Potom su iznenadili sve svoje pratioce. Aleks je podelila fotografiju na kojoj su nagi i u krevetu, te je jasno i da su im srasti rasplamsane, a kako nisu okruženi kamerama, verujem da su intimniji i opušteniji nego ikada. A kako zanju d abudu opušteni već smo videli u rijalitiju. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Međutim, nedugo zatim, osvanula je nova fotografija na Aleksandrinom profilu, na kojoj je, takođe, pozirala gola, dok je Car spavao. Po svemu sudeći, Nikolićeva nije mogla da zaspi, pa je iskoristila priliku da se fotografiše za brojne fanove i obraduje ih provokativnim selfijem iz postelje.

Ona očigledno uživa da deli svoj provokativni materijal sa svojim pratiocima, a svi dobro znamo da među njima postoje i muškarci koji su zaljubljeni u Aleks.

Foto: instagram printscreen/alex_mima

Svađa Dejana Dragojevića i Cara

U jučerašnjim satim verio se Dejan Dragojević a on je u objavi veridbe potkačio Aleks i Cara sugerišući da očekuje da babe kupe prsten i njemu da veri svoju devojku Jovanu. Na taj način je insunirao na činjenicu da je Car zaprosio svoju devojku prstenom koji su mu kupili fanovi. Momak iz crikvenice nije ostao imun na provokaciju te je ironično sa dozom cinizma potkačio i njega i Dalilu i Maja Marinković zamolivši ih da se ne petljaju u njegovu vezu. 

Pogledajte šta Matora radi na Anitom. Snimak je razbesneo deo Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website