POZNATA PRVA UČESNICA “ZADRUGE 7”! Sa Mitrovićima bila na sudu, sada na Pinku potpisuje ugovor!

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, sinoć je u kasnim večernjim satima na svom Tviter nalogu obavestio javnost da se ipak nastavlja sa rijalitijem “Zadruga”. 

On je najavio “Zadrugu 7” i tom prilikom otkrio pojedine detalje o novoj sezoni koja će biti znatno drugačija od prethodnih. 

Nova sezona nosiće naziv “Elita”, a takmičari će se boriti za čak četiri novčane nagrade, što do sada nije bio sluča. Kako je najavljeno, prvo mesto osvojiće 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto kući otići sa po 50.000 evra. 

Željko Mitrović twitter

Takođe, danas se u medijima pojavila informacija da pravo učešća u sedmoj sezoni neće imati takmičari koji su diskvalifikovani u prethodnim, ali čini se da je u pitanju bila samo spekulacija. 

Naša ekipa uslikala je ispred zgrade Pinka poznatu rijaliti učesnicu, Miljanu Kulić, koja je došla na potpisivanje ugovora upravo za ulazak u sedmicu.

Miljana Kulić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Miljana je iz poslednje sezone diskvalifikovana, budući da je samoinicijativno napustila rijaliti, a prema ugovoru koji svi zadrugari potpisuju pre ulaska u rijaliti, produkcija će na sudu od nje potraživati 100.000 evra. 

Marija Kulić diskvalifikovana, tužba nije stigla

Naša redakcija razgovarala je i sa Miljaninom majkom i takođe već poznatom učesnicom rijalitija, Marijom, a Kulićeva nam je otkrila da ne zna da li je protiv nje podneta tužba, budući da je i ona malo posle Miljane diskvalifikovana. 

 Sa “Pinkom” sam i dalje u lošim odnosima, sa Milicom Mitrović ne, ali sa nekim članovima produkcije sam u svađi velikoj. Razočarala sam se mnogo, ne znam da li je pokrenut neki sudski postupak protiv mene, ali nema šta ni da pokreću, nisam ja pobegla nego su oni mene dovezli u Niš i posle tri dana mi rekli da se ne vraćam. Tada su mi rekli da nema potrebe da se vraćam. Ja nisam pobegla i nisam prekršila ugovor, nego su oni tako hteli – kaže Marija za “Srbija Danas“. 

Otišla na kontrolu, pa se nije vratila u “Zadrugu”

Marija Kulić je sredinom maja meseca napustila “Zadrugu 6” kako bi otišla u posetu lekaru, a onda je trebalo da se vrati u rijaliti, međutim, do toga nije došlo.

Marija Kulić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Marija je iznenada optužila produkciju rijalitija u kojem je boravila godinama sa svojom ćerkom Miljanom i unukom Željkom, da navodno neće da vrate lične stvari detetu, kao i to da joj je rečeno da se u rijaliti ne vraća. 

– Dragi narode, naravno da nije lepo pričati loše o kući u kojoj si boravio, ali kako reći nešto lepo kada gospoda sa televizije Pink neće da vrate Željku igračke, dečiju garderobu, obuću i bicikl. Dete plače zbog svojih igračaka, a sa nekima od njih i spava. Humani ljudi neće da vrate detetu ono što je njegovo, a dete ceo dan plače zbog baš tih njegovih igračaka. Dovezli su me na kontrolu, ja Željka povedem sa sobom i napišu mi poruku da nema potrebe da se vraćam. Ja rekoh odlično, a stvari kažu da neće da vrate. To su ti što ih svi pljuju, ali verujte s razlogom. Molim i apelujem na sve, a naročito na roditelje, da ni slučajno ne dopuste svojoj deci da odu u onaj logor. Nikom nije donelo dobro. Iživljavanje i zloupotreba posebno psihički nestabilnih osoba. Ako ne ugase ovaj monstruozni projekat, ne varajte se da tamo odete ni na tri dana. Završićemo preko suda vraćanje ličnih stvari i nemilosrdno za mnogo toga prekršenog u onom logoru, a dete će plakati do tada zbog svojih igračkica. Vrlo humano – napisala je tada Marija Kulić.

objava Marije Kulić
Foto: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

Ubrzo nakon njene objave, usledio je odgovor sa oficijalnog Instagram profila “Zadruge”, u kojem je Mariji saopšteno sledeće:

– Vrati ti pare koje si ukrala. I ti i tvoja ćerka. Dete će dobiti igračke. Vidimo se na sudu – napisano je u okviru komentara sa “Zadruga” profila, ali je Marija potom obrisala komentare ispod svoje objave, a onda i potpuno isključila opciju za komentarisanje na svom profilu. 

Marija se tada oglasila za naš portal i u ekskluzivnoj izjavi nam rekla više o iznenadom sukobu sa televizijom sa kojom je godinama bila u odličnim odnosima.

Foto: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

– Pročitali ste šta sam napisala. Dovezli su me na kontrolu i javili da nema potrebe da se vraćam, i da neće da vrate stvari i igračke. Ni mrtva se tamo ne vraćam – rekla je Marija Kulić za “Srbija Danas” i dodala da je jedini način na koji čitava situacija može da se reši, odlazak na sud. 

– Rekli su mi iz policije Pećinci jedino preko suda, a s obzirom da su toliko kvarni, po dosta tačaka će biti tužbi – poručila je Kulićeva. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website