ZBOG OVOGA JE ZORICA MARKOVIĆ PODNELA PRIJAVU POLICIJI: Pogledajte snimak incidenta sa Marinkovićem!

Potpuni haos izbio je noći između 16. i 17 juna u emisiji “Narod pita”, u kojoj su gosti bili Ana Ćurčić, Zorica Marković i Ivan Marinković.

Kako je naveo izvor, a kasnije i pevačica potvrdila, Zorica je prijavila policiji Marinkovića nakon pomenute emisije jer je vređao i nju, a i njene sinove.

Kao što se može videti, a i čuti na snimku koji se širi mrežama, sve se zakuvalo kada se u program uključila gledateljka iz Zaječara, izvesna Divna.

– Ja vas molim, molim vas isključite tog mravojeda da narod može da čuje nešto. Pozdrav tebi Darko, Zorici i Ani. Zorice zašto si se suzdržavala u Zadruzi prema njemu i bandi iz donjeg dela stola? – pitala je gledateljka.

– Borila sam se koliko sam mogla, ipak njih četvorica, petorica muškaraca pod znakom navoda, nisam mogla da se nadvikujem više sa njima, zaista sam im odgovarala, a posle sam okrenula na sprdnju. Oni mrze devojek i žene, oni su sramota za muški rod – rekla je Zorica.

– To je njena ljubav gospođo, kako ko je – rekao je Ivan.

– Mravojedu ućuti. Ana ja ti potpuno verujem i molim te kao Boga da isteraš pravdu do kraja – rekla je gledateljka.

– Hoću, danas sam prijavila, u ponedeljak idem u treći opštinski sud. Sve što Ivan priča i demantuje vidi se da je Anđelin i Slavnićev drug – rekla je Ana.

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Nismo drugovi ali ih podržavam – rekao je Ivan.

– Njemu je poenta da nas provocira – rekla je Ana.

– Ne nasedaj na njegove provokacije, nemoj, pusti ga. Neka on radi. Ivane da li si normalan da se tako ponašaš i tako vređaš? Ako nisi pijan, treba ti hitna stručna pomoć – rekla je gledateljka.

– Koja si ti majka, Ana? Ne mogu njih dve protiv mene – rekao je Ivan.

– Najbolja na svetu – rekla je Ana.

– Ti nisi svoja dva sina pogledala. Ja sam svoju ćerku odgajio, iz trbuha je izvukao, brinuo o njoj. O meni svi mediji pisali da sam najbolji otac na svetu, moja bivša žena Goca Tržan je to govorila. Pi*ka mater tebi i sinovima i je**m ti mamu u pi**u – rekao je Ivan.

– Taj rođenu sestru mrzi, a ne druge žene – rekla je gledateljka.

– Znam da ne govori sa njom, ali nisam htela da vređam – rekla je Zorica.

– On je original seoska vizitarka koja skuplja informacije i okreće ih u svoju korist. Poštuje samo žene koje ga biju, željan je batina. Ana tebe potpuno podržavam i potpuno ti verujem jer sam ja indirektno preživljavala to preko bivšeg zeta. Ti po izgledu iste probleme imaš, plašila se, bila je sputavana da sa nama ima komunikaciju i verujem da ste i vi to doživljavali. Zašto se zaustavljate kad krenete da pričate? – pitala je gledateljka.

Zorica Marković je zatim uzela punu čašu soka i polila Ivana Marinkovića, nakon čega su usledile gnusne psovke, a obezbeđenje je uletelo između njih dvoje.

Ubrzo nakon toga Marinković je nastavio da provocira Anu Ćurčić i javno joj zapretio glasovnom porukom od muškarca sa kojim je navodno imala intimne odnose.

– Evo sad ću da ti pustim glasovnu poruku od muškarca sa kojim si imala intimne odnose! – rekao je besno Ivan Marinković i napustio emisiju, a za njim su krenule Ana Ćurčić i Zorica Marković.

Podsetimo, Zorica Marković prijavila je policiji Ivana Marinkovića, a kao razlog se navodi to što se pevačica oseća ugroženo i zabrinuto za svoju, ali i bezbednost svojih sinova Dejana i Ilije.

Zorica se plaši za svoju i bezbednost svoje dece, svojih sinova, jer je Ivan svima javno i na najgori način pretio. Zorica se plaši da bi on ili neko od njegovih “fanova i podanika” koji ga godinama prate kroz razne rijaliti formate mogao da naškodi njoj i njenoj deci – priča izvor.

– Zorica je tražila zabranu prilaska, to dokazuje koliko je ozbiljno shvatila sve što je Marinković izgovorio. Takođe, na ruci ima povredu od te noći, kada su se sukobili u studiju – ističe izvor blizak pevačici.

Kako dalje navodi, Zorica je neko ko ima velikih zdravstvenih poteškoća, zbog čega joj je sve što je Ivan izgovorio još teže palo.

– Ona ima tri bajpasa, to narod zna. Žena je na terapiji, ovakve stvari su za nju poslednje što treba da doživljava, jer može užasno da se završi – istakao je sagovornik, nakon čega je Zorica sve potvrdila.

– Naravno, prijavila sam ga policiji i podneta je tužba, jer on je meni javno pretio. Dosta više pretnji, dosta više bilo kome, a pogotovu ženama. On je meni one noći (prim. aut. između 16. i 17. juna) u Narod pita, izvređao me je i izneo gomilu laži za moju decu i mene, ali za mene je nebitno, to je govorio i u Zadruzi. Ja to neću nikome tolerisati, advokat sve radi – tužen je i prijavila sam ga policiji – navela je ona.

3 thoughts on “ZBOG OVOGA JE ZORICA MARKOVIĆ PODNELA PRIJAVU POLICIJI: Pogledajte snimak incidenta sa Marinkovićem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website