“VRAĆAM SE U RIJALITI!” Kristijan Golubović NAJAVIO PAKAO Urošu: “Ko mi se zameri, zaslužuje METAK U GLAVU!”

Kristijan Golubović je nedavno diskvalifikovan iz rijalitija “Zadruga 6” zbog nasilja, a sad otkriva da se sprema za ponovni ulazak u ovaj šou-program.

– Vraćam se u rijaliti, zvaće se “Kristijan muči Uroša”. Do kraja rijalitija bih ga maltretirao, ne bi izdržao ni mesec dana. Ne bih ga fizički urnisao, samo psihički i on bi bio gotov – ističe Kristijan Golubović.

Foto: Srbija Danas


Iako je diskvalifikovan zbog tuče, Kristijan tvrdi da je samo sprečavao nasilje koje je Ćertić perfidno već sprovodio.

Uroš Ćertić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Uroša sam prebio jer je ispred mene ugrožavao slabije. Ja ne mogu da ćutim na to. Kad na ulici vidim narkomana da pljačka ženu, dobije batine, ja sam Robin Hud. Ispred mene ćute kao miševi. Uroš je na foru zavrtao bradavice ljudima, da ga kamere ne snime. Sve je podmuklo radio, bilo je bezbroj slučajeva fizičkog nasilja nad drugima. Neci pljuje šlajmaru na leđa, zove ga “ciganskom pe***činom”, a to niko ne snimi. On je homofob! Valentini je kidao bradavice podrugljivo, pa se sklanjao. On je pokazao najgoru verziju sebe, a ja sam reagovao na nepravdu. Bugarin je hteo da ode kući i namerno je sebe diskvalifikovao. Ako gledate snimak, dva puta ga je promašio, jednom udario. Uroš nije dobio ni 50 odsto naših udaraca, samo je odglumio da je povređen. Uslovio je produkciju da nas izbaci i policiju da nam uzme izjavu. Kad su svi shvatili da je to njegova gluma, skontali su da je hteo mene napolju. Mrtav je svako ko stane ispred mene i pokuša da me uvredi. Ti su retki koji mi se lično suprotstave, mogu samo kad su daleko. Ili su mrtvi ili moraju mene da ubiju posle toga. Meni kad se čovek zameri, zaslužuje metak u glavu, ali ovaj tip čoveka kao što je Ćertić, njih treba mučiti mesecima – zaključuje on za portal “Republika”

One thought on ““VRAĆAM SE U RIJALITI!” Kristijan Golubović NAJAVIO PAKAO Urošu: “Ko mi se zameri, zaslužuje METAK U GLAVU!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website