USIJALI SE OD BESA! Kristijan BRUTALNO NAPAO Lukasa: Pevač ga UNIŠTIO u jednom potezu! TEŠKE stvari

Kristijan Golubović potkačio je Acu Lukasa, koga poznaje, kako je ranije govorio, više od 30 godina. Bivši rijaliti učesnik je pevača okarakterisao kao “kiselu vodu s tikovima”, a onda ga prozvao i da je narkoman.

– Aca Lukas, kako ga zovu, kisela voda s tikovima. Ja za njega ne moram da kažem da je narkoman kad se to vidi. On priča da sam ja nabeđeni krimos, pa ispred mene u ono vreme da tako nešto kaže, leteo bi sa splava. Otvarala bi mu se glava na deset mesta – ispričao je nedavno Golubović u svojoj ispovesti za Republiku.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official, Srbija Danas


Kontaktirali su Acu Lukasa, koji nas je zamolio da mu se pročita Kristijanova izjavu jer je nigde nije video. Kad je čuo, nasmejao se i kratko prokomentarisao:

– Divan momčić. Samo tako napišite – rekao je pevač kroz smeh kad je čuo šta je Golubović kazao za njega.

Podsetimo, ovo nije prvi sukob između Lukasa i Kristijana, jednom prilikom je pevač za Golubovića rekao da je “lažni kriminalac”.

Foto: Srbija Danas

– Nije moja krivica što u ovoj zemlji i medijskom prostoru i takvi pajaci i lažni kriminalci imaju svoj prostor. Pitam se u kom su to zatvoru bili Momo Kapor i Ljubivoje Ršumović toliko godina kad je ovaj kreten odrastao pored njih – rekao je Aca jednom prilikom za Kurir, a Golubović mu nakon toga javno nije odgovorio.

One thought on “USIJALI SE OD BESA! Kristijan BRUTALNO NAPAO Lukasa: Pevač ga UNIŠTIO u jednom potezu! TEŠKE stvari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website