UPOREDIO GA SA SILOVATELJEM “NJEGOVI TRULI ZUBI…” Dejan URNISAO Mikija Đuričića, pa pomenuo njegovu ROBIJU

Protekle noći u Belu kuću se na iznenađenje mnogih, uselilo dvoje novih zadrugara koji su podigli celu kuću na noge – Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola.

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone ovog rijalitija ispratio je ulazak novih/starih zadrugara, pa je pobesneo kada je video šta je uradio Miki Đuričić.

Pobednik pete sezone ovog rijalitija i sadašnji dečko aktielne zadrugarke Aleksandre Nikolić, Dejan nije mogao da prećuti nepravdu koju je video svojim očima, pa je urnisao pčelara pomenuvši i njegovu robiju zbog nasilja prema ženama.

Foto: Srbija Danas

– Trošio dedovinu na poroke, ali onda kad dođe neko mlad i pokuša da se promeni i da se izbori, onda ide sabotaža neuspelih abortusa… I dalje tvrdim da njegov ugriz trulih zuba nosi ozbiljne bolesti, sam njegov poljubac je štetan… Unutrašnjost čoveka se manifestuje na izgled, truo je iznutra, truo je i spolja, truo mu je i obraz, trulo mu je ponašanje prema ženama, truo je ceo, jer ima kući ženske osobe, a i dalje govori kako bi prebio sve žene i da može opet da robija… – napisao je Dragojević, pa dodao:

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Nije velika razlika između njega i onog silovatelja, sindrom različit, ali kajanje u tim postupcima nema.. JEDNOM PRESTUPNIK UVEK PRESTUPNIK… Toliko, odjavljujem se i dokazujem zašto vređam neke ljude! – napisao je Dejan.

1 thought on “UPOREDIO GA SA SILOVATELJEM “NJEGOVI TRULI ZUBI…” Dejan URNISAO Mikija Đuričića, pa pomenuo njegovu ROBIJU”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website