HITNA DISKVALIFIKACIJA I KRIVIČNA PRIJAVA: Filip šutirao Aleksandru – Obezbeđenje je momentalno IZVELO NAPOLJE

Ad Example
Loading ad...

Aleksandru Nikolić javno je ostavio njen dečko, Dejan Dragojević, nakon što je Filip Car ušao u šestu sezonu rijalitija “Zadruga”.

Kako su dani odmicali, Aleksandra i Filip cu bili sve blizi, pa je čak došlo i do poljupca između njih i intimnih scena ispod pokrivača u izolaciji.

Taman kad je pomislila da ljubav među njima cveta, Car ju je ostavio i smuvao se sa njenom nekadašnjom drugaricom Milicom Veselinović.

Aleksandra i Car su svoj odnos započeli u “Zadruzi 4”, a on se ništa nije razlikovao od sadašnjeg, jer su svakodnevno bili na relaciji od ljubavi do mržnje.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Iako su se njihovi sukobi uglavnom bazirali samo na verbalnim prepirkama i uvredama, tokom četvrte sezone rijalitija došlo je i do jezivog fizičkog nasilja.

Naime, nakon svađe, Aleksandra je pratila, uhodila i provocirala Cara, što je on pokušao na sve načine da istoleriše, ali mu je u jednom momentu pala roletna. On je toliko jako počeo da šutira Aleksandru koja je sedela na njegovom krevetu, koja je od siline udarca odletela sa kreveta na pod. 

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Isto to je uradio još par puta, što je nju dodatno razbesnelo, a momci iz obezbeđenja su dotrčali i izveli Aleksandru iz sobe, kako bi je razdvojili od njega. 

Zbog jezivih scena fanovi na društvenim mrežama su toliko poludeli da su tražili hitnu diskvalifikaciju Cara, kao i to da se momentalno podnese krivična prijava protiv njega zbog nasilja nad devojkom koje je snimljeno kamerom.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

One thought on “HITNA DISKVALIFIKACIJA I KRIVIČNA PRIJAVA: Filip šutirao Aleksandru – Obezbeđenje je momentalno IZVELO NAPOLJE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website