“Tražio je 100.000 evra da mu se UPLATI iste sekunde” Evo kako je produkcija reagovala na Zolinu IZNUDU (VIDEO)

Miljana Kulić Lazar Ćolić Zola pd jutra su napravili pravu pometnju svojim bekstvom iz “Elite”. 

Kako su ukućani komentarisali, njih dvoje su razvalili vrata na pola i samoinicijativno napustili takmičenje. Međutim, pravi bum je napravila malo pre Miljana, koja se u Šimanovce vratila. 

Foto: Instagram printscreen/samoposmatramo1
Foto: Instagram printscreen/samoposmatramo1

Otac Miljane Kulić odlučio je za portal Srbija Danas da otkrije šta se zapravo desilo:

– Ne zna mi to ništa, Miljana je danas, četvrtog januara, trebala da ide na kontrolu kod lekara zbog ove tromboze što ima. Mi čekamo rezultate da nam jave, a koliko sam malo pre video na televizoru ona spava. Javili su nam juče da će danas da je vode, vidim da spava verovatno se vratila. Takav je bio dogovor, da ih podsetimo pošto se čujemo sa doktorom koji je načelnik u Beogradu.

Kulićeva, s druge strane, ništa od toga nije pominjala kao razlog napuštanja, kao ni kao razlog vraćanja. 

Ona je tokom razgovora sa takmičarima nakon povratka otkrila zašto je ponovo u “Eliti”. 

– Ja da nemam dete bolelo bi me uvo. Ovako, vratila sam se, imam dete. Imam dete kome sam i otac i majka – rekla je Miljana pa je nastavila da priča o Zoli:

– Diskalifikovao se, trebali smo da odemo da porazgovaramo za apartman ili rajsko ostrvo pošto smo radili neke stvari. Međutim, on je tražio 100.000 evra da mu se da i da se odmah iste sekunde uplati.

Evidento je da je produkcija odbila ovu nagodbu, te je Čolić odlučio da se diskvalifikuje.

2 thoughts on ““Tražio je 100.000 evra da mu se UPLATI iste sekunde” Evo kako je produkcija reagovala na Zolinu IZNUDU (VIDEO)

  1. KULICI SU SPREMNI DA KLECE PRED MITROVICEM SAMO SE PRAVDAJU NA MILJANJINE BOLESTI,NEPOSTOJI PO JIMA BLEST KOJU NISU JOJ IZMISLILI.AKO JE TOLIKO LUDA KAKO PRLAZI LEKARSKE PREGLEDE. NISKI PREVARANTI. BEBICA JE REKAO ISTINU O KULICIMA I GRADJANI NISA. ZOLU JE NAVUKLA NA DISKVALIFIKACIJU. A KOLIKO JE KULICI U RIJALITI IMAU PRIVILEGIJE KAO NITKO TKO JE UCESNIK BIO.STA VISE KULICI I MILJANA IMAJU DA KOMENTARISU A NAVDNO MILJANA LUDA. LUD JE NAROD KOJI GLASA I ŠRATI NA DRUSTVENIM MREZAMA PREVARANTE KULICE SVAKO ODSUSTVO VAN KUCE SU UNOSILI INFORMACIJE OD SPOLJA A NIKAD NISU KAZNJAVANEZA NASILJE I NAMERNE NAVODJENJENJE NA DISKVALIFIKACIJU MILJANA NIJE NI MARIJA DISKCALIFIKOVANA A ZOLU MILJANA FIZICKO NAPADALA,KAO I MARIJU, DJEDOVICA TKO VISE GLEDA TAKOZVANU ELITU. AKO I OGLEFAM TO SAMO NA DESAVANJIMA U KUCI. NA DRUGOM KANALU I TO CIM KULICI SE POJAVE. PREBACIM KANAL. SRAMOTA ZA PINK

    1. Sve si u pravu bratiću, osim sto nisi shvatio da je sve ovo šou, sve ovo isplanirano… Dao si lep savet narodu….Poslušaj svoj savet i skidaj se sa ovoga…
      MEDIJSKA PROPAGANDA JE OTROV ZA NAROD

      Najopasnije oruzije nije atomska bomba, kako smo to navikli da verujemo, nego PROPAGANDA koje istina ne ubija, ali moze da uništi svako samostalno mišljenje.
      Jozef Gebels, Hitlerov ministar propagande je rekao:

      “DAJTE MI MEDIJE i JA ĆU OD JEDNOG NARODA NARAVITI KRDO SVINjA”

      Smišljeno usmerene ideje TELE-vizijske emisije, poput pilula za uspavljivanje, mogu u coveku da ubiju misao, da od razumnog bica stvore poslušnu ovcu koja ne razmišlja šta radi, a kamoli zasto postoji na ovom svetu.

      „DAJTE NARODU HLEBA i IGARA, PA SA NjIM RADITE ŠTA ZELITE” – Još u starom Rimu ovaj metod manipulacije je razradjen do detalja. Na taj nacin je vlast, zadovoljavajuci trenutne, nevažne potrebe stanovništva, skretala pažnju sa stvarnih problema … glumci i estrada su uvek bili sredstvo, snazno orudje za oblikovane stavova javnog mnjenja (jer, podsetimo se da je filmska ihdustrija nastala u Holivodu, kao zabava za siromašne Američke doseljenike koji nisu znali jezek, pa su pokretne slike bile nesto sto su mogli da prate, da bi kasnije prerasla u ozbiljnu globalnu “indrustiju lazi”, stavljenu u funkciju “duboke drzave” sa zadatkom da stimuliše i propagira teme koje su vazne za “duboku drzavu”)… Mnogo se ulaže u medijsku manipulaciju i radi na našem osećanju da smo nebitni kako bi se obeshrabrili u učešću u društvenom životu…

      “Demon zla”, svakodnevnom gebelsovskom propagandom, preko svojih gebelsovskih medija, ubija zdravu narodnu pamet, vredja inteligenciju obrazovanog sveta, ruši sve gradjanske institucije, razara moralne vrednosti u društvu, sprda se sa drevnim svetinjama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website