“SLOBODA!” Bilal se NE VRAĆA U ZADRUGU?! Šok potez PROTIV PRODUKCIJE – ovo nije smeo da uradi?! Obratio se i MAJI?!

Ad Example
Loading ad...

Bilal Brajlović, još uvek aktuelni učesnik “Zadruge 6” (barem bi tako trebalo biti), nedavno je zbog zdravstvenog stanja morao da privremeno napusti Belu kuću. Tada je morao da se odvoji od svoje velike ljubavi Maje Marinković, koja je sve vreme govorila kako će ga čekati, verujući u njih i njihov odnos.

Međutim, sudeći po trenutnim dešavanjima na imanju u Šimanovcima, ali i Brajlovićevim objavama na društvenim mrežama, potpuno je sve suprotno od prvobitno očekivanog i planiranog.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official


Otkako je Maja Marinković sve bliža i bliža sa nekadašnjim dečkom Filipom Carem, Bilal je sve odlučniji u nameri da pokaže kako ga to ne dotiče, te da uživa u kako je on napisao “slobodi”, što se može povezati sa činjenicom da se nalazi van Zadruge, ali i sa tim da više nije sa Marinkovićevom.

Nova objava na njegovom zvaničnom Instagram nalogu, upravo ide u prilog onome što većina gledalaca rijalitija i komentariše, da je došao kraj njihovom odnosu.

Foto: Instagram Printscreen/lil.brox

– Sloboda – glasio je pomenuti opis fotografije koju je Bilal podelio na stori, dok su se svi zapitali, da li Brajlović krši stroga pravila produkcije, obzirom da se još uvek vodi kao učesnik Zadruge, a svuda se kreće.

Takođe, već uveliko se spekuliše kada će i da li će se uopšte vraćati u “Zadrugu 6”. Ostaje nam da ispratimo kako će se ova saga nadalje odvijati i koje će to nove informacije ugledati svetlost dana. 

One thought on ““SLOBODA!” Bilal se NE VRAĆA U ZADRUGU?! Šok potez PROTIV PRODUKCIJE – ovo nije smeo da uradi?! Obratio se i MAJI?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website