DEJAN I DALILA DRAGOJEVIĆ PONOVO ZAJEDNO – Isplivalo! Nisu mogli da se sakriju od KAMERA, ovo su svi DETALJI

Brak koji je uzdrmao ceo balkan, turbulentna ljubav, pokušaj razvoda i ponovni susret bračnog para Dalila i Dejan Dragojević.

Na Hype televiziji gde je zaposlena Dalila Dragojević, ali i Tara Simov, bivše zadrugarke, gosti biće Dejan Dragojević i Dalila Dragojević.

Brak koji je uzdrmao ceo balkan, turbulentna ljubav, pokušaj razvoda i ponovni susret bračnog para Dalila i Dejan Dragojević.

Pored njih dvoje, gosti su i advokat Dobrosav Crepuljarević, psiholog Snežana Repac i astrolog Vladimir Vlajić.

Razgovarali su na sve teme vezane za njih dvoje, o njima kao budućim roditeljima, o odnosu jedno prema drugome, o ročištu za razvod koji je zakazan na dan zaljubljenih, tačnije na praznik Svetog Valentina.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/Dejan Dragojevic/Instagram printscreen

Advokat Dobrosav je govorio koga bi od njih dvoje zastupao i na koji način, koliko bi te usluge koštale i kako je najbolje da se njih dvoje pomire. Snežana je govorila sa psihološke strane karaktere Dalile i Dejana i kako bi se ophodila prema njima kod nje na seansi, dok je Vladimir Vlajić sa astrološke strane upoređivao njihove zvezde i numerološke brojeve i otkrio šta će se desiti na dan ročišta.

One thought on “DEJAN I DALILA DRAGOJEVIĆ PONOVO ZAJEDNO – Isplivalo! Nisu mogli da se sakriju od KAMERA, ovo su svi DETALJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website