“TAKVOG KRETENA NE TREBA PUŠTATI DA LUPETA!” Aca Lukas žestoko udario na Dejana zbog voditeljke “RIJALITI RETARD”

Ad Example
Loading ad...

Aca Lukas žestoko je udario na Dejana Dragojevića zbog voditeljke Tamare Galijano.

Muzičkoj zvezdi je zasmetalo to što je pobednik Zadruge javno uvredio domaćicu rijaliti formata kao ženu.

Podsetimo, Dragojević je demantovao da je u vezi sa Tamarom, te je osuo paljbu po njoj i istakao da je sve izmislila samo kako bi bila u medijima.

Dejan Dragojević

– Stop! Voditeljka mi nije devojka. Devojka koja samu sebe nameće u odnos u kom nije jer je videla da izlati na portale je slična onoj koja radi iste stvari za novac. Samo je u ovom slučaju novac medijski prostor. Ćutao sam dva dana, ali znate mene. Ja režim britkom saboljom. Ne diraj mečku. Moja devojka nit ima Instagram, niti je u medijima. Ona je sad pored mene, dosta mi je devojaka koje idu sa splava na splav – rekao je je Dejan na Instagramu što su mediji preneli.

Aca Lukas

– Stop! Voditeljka mi nije devojka. Devojka koja samu sebe nameće u odnos u kom nije jer je videla da izlati na portale je slična onoj koja radi iste stvari za novac. Samo je u ovom slučaju novac medijski prostor. Ćutao sam dva dana, ali znate mene. Ja režim britkom sabljom. Ne diraj mečku. Moja devojka nit ima Instagram, niti je u medijima. Ona je sad pored mene, dosta mi je devojaka koje idu sa splava na splav – rekao je je Dejan na Instagramu što su mediji preneli.

– Preko one stvari su mi nerelani rijaliti izdanci koji misle ako su bili u ovakvom formatu da mogu da pričaju i da seru po kome god hoće, a nisu svesni da su oni puni govana sami sa sobom – žestoko je udario popularni muzičar.

On smatra da je nedopustivo da Dejan vređa voditeljku ni u medijima ni na društvenim mrežama:

– Uopšte ne ulazim u to ko je u pravu i ko je šta rekao, ali nedopustivo je da takav čovek vređa žene u medijima, ili na društvenim mrežama, pa mediji prenesu to je totalno nebitno, samo zato što misli da je muško. Očigledno da ima problem sa ženama… Izgleda da ih slabo čuva. Možda je najbolje da nabavi muškarca za devojku, pa možda u tom slučaju održi vezu. Tu devojku koju je on isprozivao poznajem i znam da nije prostitutka. Sve i da jeste otkud mu pravo to da iznosi i takvog kretena ne treba puštati da lupeta po novinama. Treba izmusliti neki novi časopis neka se zove “Rijaliti retard” i neka tamo s*ru i lupetaju gluposti. Ponavljam, ne branim nikoga i ne znam šta je bilo među njima i ne zanima me taj deo, ali me zanima kada čitam u medijima da naiđem na takve bljuvotine izgovorene od ljudi kojima treba zabraniti da pričaju. Počinjem da imam osećaj da od svih tih rijaliti idiota živimo nerealan život. Pun mi ih je više – izričit je on.

Pevač smatra da je Dragojević sebe precenio:

– Najjače od svega je kada takav primerak kaže da neko hoće u medije preko njega, u prevodu ističe da je poenta na njemu. Dokle ide nerealnost ovog realnog igrača. Pa to bi svako normalan krio kao zmija noge, a ne još da se i hvali. Ja sam šokiran. On izgleda dođe ženskom rodu kao onaj bikčić veseljko što priprema krave za prave bikove – zaključuje Lukas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example