Zadrugar Nenad Lazić Neca u toku svađe, spomenuo je Anđeli Đuričić datum kada joj je brat tragično nastradao. Svima je poznato da je zadrugarki to jedna od najbolnijih tema kao i svima u kući, sem Neci izgleda, koji se šali sa tim.

Zadrugari su opominjali Lazića da ne govori o tome, a Zvezdan Slavnić je njegovu slobodu da tako nešto pita vrlo lično shvatio.

Zvezdan je izleteo iz Bele kuće u potrazi za malo mira. Nakon što je došao k sebi, vratio se u Belu kuću i obratio se zadrugarima.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Bude li bilo ko sledeći put spominjao ovo… Ja sebi nisam dozvolio da je pitam za to, a ne vi koji niste niko. Neću vam dozvoliti ovo da spominjete, prekinuću svaki sastanak. Vi me kažnjavajte, pa ćemo videti ko će koga da stigne i kako će da stigne. Ovo je težak bezobrazluk što se spominje tragedija, a ja sam kreten što to nisam odmah skapirao. Bude li se još jednom spomenulo to, ja neću stati, kaznite me za sve – urlao je Zvezdan.

– Neće se to više pominjati. To je sramotno i maliciozno. Mi smo pričali o tome, niste čuli moj razgovor sa njima jer ste bili napolju. To nije fer – dodao je voditelj Darko Tanasijević.

Foto: Instagram Printscreen/dont8mee

– Molim vas da iskulirate i da se spusti tenzija i da nastavimo sa nekim drugim temama – rekao je voditelj, a ispod ovog videa na Instagranu su pisali:

“Da li se tako potresa zbog ubistva sto je počinio? Sram ga bilo! Napolje sa zlotvorom”, “Naravno da je ružno što joj pominju brata, ali ovaj ološ nema pravo da komentariše i preti”, “Pa da ne bi pobegao. Sve stoji. Jako je ružno pominjati porodicu, ali zašto ne zaštite i ostale kad ih vređaju? Još gore stvari govore i rade. Tamo je bitna priča, i na tom nivou pravila i važe i ne važe za sve.  Zato je Helgica birala “poznatijeg frajera”,  a ne anonimuse. Ovo će tek da bude pakao. Sad ide zastrašivanje Nece da bi ćutao. Tako da, vrlo je moguće da taj neće više komentarisati, jer – Boze moj, to su oni… Darko pravila važe za sve zar ne?” pokrenula se lavina komentara na mreži Instagram.

Detaljnije pogledajte u prilogu ispod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *