SIRENA IZ ĐENOVIĆA UHVAĆENA U PREVARI! Blamantan potez Anđele Đuričić izazvao masovne reakcije!

Anđela Đuričić od raskida sa Zvezdanom Slavnićem vreme provodi u Crnoj Gori, gde se vratila u porodičnu vilu u Đenovićima. 

Anđela redovno objavljuje slike i snimke na svom Instagramu, a mnogi su primetili da se oblači dosta provokativnije otkako je singl. 

Đuričićeva se slikala na šetalištu u dugoj haljini sa dubokim šlicem i dekolteom do pupka, a golotinja je sevala na sve strane. 

Anđela Đuričić
Foto: Instagram printscreen/andjelaadjuricicc

Turisti koji su se našli na šetalištu bili su šokirani njenim stajlinogom usred bela dana, a sa strane su mogli da se čuju komentari tipa “samo čekam kad će sve da joj ispadne”. 

Pored toga, korisnici Instagrama osuli su pravu paljbu po Đuričićevoj zbog korišćenja fotošopa! Evidentno je da je Anđela prirodno lepa devojka, pa su se korisnici našli u čudu zbog potrebe da koristi fotošop. 

Naime, na slici se može videti da je Anđeli prilično izmenjeno lice, a naročito oči, koje su dosta krupnije nego što zaista jesu. 

Anđela Đuričić
Foto: Instagram printscreen/andjelaadjuricicc

“Ne pokušavaj da nas prevariš sireno iz Đenovića, vidimo fotošop”, “Šta joj se desilo sa očima, nekako su zamazane”, “Anđela, lepa si devojka, ne radi ovo sa licem”, samo su neki od komentara koji se mogu naći na mrežama. 

Podsećanja radi, Anđela je nedavno detaljnije progovorila o raskidu sa Slavnićem, kao i o obavezama koje ima dok boravi u domovini. 

– Došla sam kući, potreban mi je odmor. Renoviramo apartmane, sad je sređivanje, kuća se prodaje već par godina unazad. Ako neko ima para, može da dođe da je kupi. Izabrala sam svoju porodicu, svoj mir i svoju budućnost i sebe na prvom mestu. Želim da budem prava Anđela, da sebe izgradim u pravom svetlu sa ljudima koji su me vredni. Dobre stvari su krenule da mi se dešavaju. Zahvalna sam što sam krenula pravim putem. Ja kad odlučim nešto, to je kraj. Sad idem u neke nove pobede – rekla je ona za “Hype”.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV

One thought on “SIRENA IZ ĐENOVIĆA UHVAĆENA U PREVARI! Blamantan potez Anđele Đuričić izazvao masovne reakcije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website