BORE SE DA VRATE DECU IZ HRANITELJSKE PORODICE! Divnu i Marka DNK uslovila socijalna služba – moraju da ispune ovaj zahtev

Dok su Divna i Marko DNK boravili u rijalitiju socijalna služba im je oduzela decu. Kako su mediji ranije saznali od njihovog komšije, njima su ćerka i sin posle oduzeti od strane Socijalne službe i predati su u hraniteljske porodice.

Marko i Divna su nakon napuštanja “Zadruge” rešili da urade sve što je u njihovoj moći da vrate decu. Jedan od uslova da njihovi naslednici ponovo budu sa njima je da renoviraju kuću. Bivši zadrugari su se pohvalili i da su zaradili veliki honorar u rijalitiju i da im je isplaćeno sve do poslednjeg dinara.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Radimo, vredni smo. Ja sam trenutno zaposlen oko mašinerije koja se nalazi u dvorištu. Bio je dobar honorar u “Zadruzi”, najbolji do sada – pričao je Marko, a Divna se nadovezala:

– Sav honorar su nam isplatili, svaka im čast. Počeli smo da preuređujemo kuću. Ima mnogo posla. Treba da se ulaže u dosta toga, ali krenuli smo od nule, pa idemo ka gore. Moramo da preuredimo kuću, jer nam je socijalno tako reklo – ističe Divna.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Pored kuće, moraće da reše još nekoliko problema.

 Postoji mogućnost da nam se vrate deca iz hraniteljske porodice. Treba da platimo i advokate. Imamo malih problema, ali sve će se to vratiti na staro – poručila je Divna za “Blic”.

One thought on “BORE SE DA VRATE DECU IZ HRANITELJSKE PORODICE! Divnu i Marka DNK uslovila socijalna služba – moraju da ispune ovaj zahtev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website