POLICIJA IZVODI CARA – zbog brutalnog nasilja ga SANKCIONIŠU?! Aleksandrina porodica krenula, advokat na zadatku

Ad Example
Loading ad...

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka, oseća se loše zbog novih turbulentnih dešavanja u “Zadruzi”.

Kako ističe, Slovenka nije oka sklopila od trenutka kad je uočila Filipa kako fizički nasrće na njenu ćerku (pogledajte ovde). Zbog ovih jezivih kadrova, Slovenka tvrdi da se jako uzrujala, kao i da nije mogla da odgleda do kraja njihove tuče, jer je padala, čak pet puta u nesvest.

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official


Slovenka je izustila nekoliko rečenica, dok su joj suze lile niz lice, a kako je priznala, Aleksandrina sestra je zajedno sa advokaticom zbog nemilog događaja rešila da presavije tabak.

– Ne znam gde mi je glava, jako sam loše. Aleksandrina sestra je krenula sa advokaticom u policiju. Jako sam uzrujana. On vrši godinama nasilje nad svakom ženom, a samo leži kao stoketina, kakav je to rijaliti igrač. Uzeo je pare unapred i više ga ništa ne zanima, samo maltertira žene. Ko je on da nju udari. Nekoliko godinama sam je lečila od grozne bolesti i zato sam napustila karijeru. J* bem li mu poreklo, obolela sam od njege. Gajila sam je da bude moja barbi, a on nju davi. Nisam mogla do kraja odgledati onaj snimak, pala sam pet puta u nesvet – priznala je Slovenka za “Kurir”.

Foto: Tv Pink Printscreen


Podsetimo, do sukoba je došlo kada je Aleksandra skočila na Cara nakon što ga je uhvatila u bliskom druiženju sa Majom Marinković. Filip je potom nasrnuo na Nikolićevu, ali svom srećom obezbeženje je sprečilo dalji razvoj svađe.

Očekivanja su da policija brzo reaguje i Filipa Cara odvede kako bi dao iskaz.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

4 thoughts on “POLICIJA IZVODI CARA – zbog brutalnog nasilja ga SANKCIONIŠU?! Aleksandrina porodica krenula, advokat na zadatku

  1. К названным выше принципам, где должна строиться система независимой сертификации квалификаций, кладут кроме того некоторые, то есть: добровольность прохождения оценки и сертификации квалификаций; защиту прав лиц, желающих удостоверить свою квалификацию, при прохождении оценивания и сертификации квалификаций; доступность процедур оценки и сертификации квалификаций; обеспечение конфиденциальности в ситуации личных данных, https://stoimost-sertifikata-iso.blogspot.com/2024/01/iso-9001-2015.html полученных при проведении оценки и сертификации квалификаций.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example