OTKRIVENO OD ČEGA ŽIVI ZVEZDAN SLAVNIĆ: Duguje 50.000 evra, ostao bez emisije i devojaka, a lova samo kaplje

Zvezdan Slavnić, jedan od najistaknutijih i najpopularnijih takmičara ovogodišnje sezone popularnog rijalitija “Zadruga“, slovio je za velikog favorita. Potom je usledio niz grešaka i faulova koje su rezultirale njegovom diskvalifikacijom.

Nakon svega pomenutog, ostao je i bez svoje nevenčane supruge Ane Ćurčić, ali i ljubavnice Anđele Đuričić što je već svima poznato, ali izgleda da je uspeo da se izdigne i na kraju svega profitira. A evo i kako.

Foto: Srbija Danas

Zvezdan Slavnić je za večeras najavio “meč” sa kolegom zadrugarom Nenadom Aleksićem Ša, koji se organizuje na popularnoj socijalnoj platformi TikTok.

Ovo je postao ozbiljan trend među učesnicima rijalitija, jer je ovo način da se lako zaradi ogromna svota novca. Budući da je Zveki ostao bez emisije kada ga je sirena od Đenovića ostavila, ovo je postao dobar izvor njegove zarade.

Ljudi naprosto uživaju u ovim mečevima, te pomno prate i to u sve većem broju. Šalju razne komentare i “giftove” i za tu zabavu dobro plate. I posle neko kaže da se Zvezdan nije snašao, a zaprovo je istina potpuno drugačija.

Podsetimo, nakon što je diskvalifikovan, produkciji rijalitija “Zadruga” je ostao dužan 50.000 evra, te mu je neophodno da isti namiri. Možda je upravo ovo vid pokrivanja ovog basnoslovnog duga?

Foto: Instagram printscreen/slavnic.zvezdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website