NOVI SPISAK TAKMIČARA “ZADRUGE”: Zlata, Maja i Goca dobile ponudu, ali i ovih 8 poznatih ličnosti?

Ad Example
Loading ad...

Sedma sezona rijalitija “Zadruga”, pod nazivom “Elita”, uveliko je u pripremi.

Novo poglavlje startuje od septembra, a produkcija je već obavila pregovore sa pojedincima, a mnogima je uputila i pozive.

Foto: ATA images

Među njima su Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, Maja Nikolić, Miloš Bojanić, Radovan Radović Raka, Snežana Mišković Viktorija, Ivan Fece Firči. Ali to nije sve. Drugoplasirana Ana Ćurčić i njen stari-novi dečko Dragan Aca Bulić takođe su na spisku potencijalnih učesnika.

– U opticaju su sportisti, glumci, influenseri, jutjuberi, blogeri, političari, doduše bivši, takođe učesnici rijalitija iz prethodnih sezona, kao što su Lepi Mića i Jovana Tomić Matora, ali s budućom suprugom. Biće pomešane profesije. S nekima se pregovaralo, s nekima su pregovori u toku, a najveći igrači će tek da dobiju ponude. Kompletan kasting se završava sledeće nedelje. Ovaj projekat je zamišljen totalno drugačije od svih prethodnih rijalitija. Nasilje se neće tolerisati, niti će biti učesnika koji imaju tešku kriminalnu prošlost – priča sagovornik blizak produkciji.

Foto: Srbija Danas

Pored njih, imena koja se pominju su Goca Božinovska i Zlata Petrović u paru. Ipak, najveće iznenađenje je Jasmina Medenica.

– Ukoliko sve tri pristanu, to bi bilo savršeno. Jasmina živi u inostranstvu. Svima će biti ponuđeni odlični uslovi i postavljena jasna pravila ponašanja, mada ove ličnosti nisu sklone nasilju, već dobroj zabavi i kvalitetnoj svađi.

Maja Nikolić jedva čeka da dobije poziv.

– Ako budu dobro platili, obećavam da ulazim i pravimo lom da podsetimo ljude šta znači pravi rijaliti. Ovo do sada je bilo samo zezanje. Mislim da su se svi uželeli dobrog starog rijalitija, gde je bilo puno poznatih ličnosti i da narod jedva čeka da pesmom, nespavanjem danima i mojom ludom energijom napravim lom. Ali moram da dobijem nepristojnu ponudu koju neću moći da odbijem, do tada uživajte u mojim slikama i novoj pesmi i spotu – poručila je Maja.

One thought on “NOVI SPISAK TAKMIČARA “ZADRUGE”: Zlata, Maja i Goca dobile ponudu, ali i ovih 8 poznatih ličnosti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website