KONAČNA LISTA UČESNIKA ZADRUGE 7: Željko Mitrović najavio SPEKTAKL! Sam krem našeg društva, nove prostorije i iznenađenja

O sedmoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” mnogo se spekuliše, a svakim danom se otkrivaju novi detalji.

Neposredno nakon završetka šeste “Zadruge”, gledaoci televizije Pink idu u susret sedmoj, koja će simbolično nositi naziv “Elita”.

O “Eliti” malo se toga zna, a pored toga što je Željko Mitrović najavio spektakl, te mnoga druga iznenađenja, nije bio preterano rad da otkriva ostale detalje vezane za ovaj megalomanski projekat.

Marko Đedović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Ipak, njegov blizak saradnik Marko Đedović odlučio je da progovori na ovu temu koji je istakao da su u toku poslednje pripreme, kao i da će se ove godine, mnogima omiljeni format, umnogome razlikovati od pređašnjih:

 Znam svašta, ali ništa ne smem da iznosim. Trenuno se zida i traju radovi na imanju u Šimanovcima. Željko je najavio nešto novo – zaključio je Đedović, sve dok Pink nije objavio navode Velikog šefa koji tvrdi da će u novu sezonu ući sama elita naučnog i obrazovnog miljea Srbije, to će biti glmuci, književnici, školovani i učeni ljudi.

Željko Mitrović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Takođe, planiraju se dodatne prostorije u kojima će stvarati umetnost, a verujemo da će nacija ostati raspamećna.

2 thoughts on “KONAČNA LISTA UČESNIKA ZADRUGE 7: Željko Mitrović najavio SPEKTAKL! Sam krem našeg društva, nove prostorije i iznenađenja

  1. Hey I am so thrilled I found your weblog, I really found you by error, while I was browsing on Google for something else, Anyhow I am here now and would just like to say cheers for a marvelous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the excellent job.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website