Nakon PRETNJI i NAPADA Anđele Đuričić, oglasio se Darko Tanasijević: Zapušio joj usta zbog bezobrazluka!

Nakon vesti da je Anđela Đuričić iznela niz optužbi na račun televizije Pink (koja joj je svojevremeno bila odskočna daska i uvela je u svet slavnih i poznatih) i voditelja Darka Tanasijevića, kao i da je pretila podnošenjem krivične prijave zbog kako je navela – bezobrazluka, podigla se velika medijska prašina.

Kako bismo uspeli da celokupnu sliku stekenemo i dođemo do istine, ekipa portala SrbijaDanas kontaktirala je voditelja Darka Tanasijevića da iznese svoje viđenje ove situacije.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Pošto vidim da bezobrazluk televizije Pink i Darka Tanasijevića, prelazi sve moguće granice, punomoćje za krivičnu prijavu protiv istih je predata advokatu – započela je ljutito nekadašnja učesnica rijalitija “Zadruga”.

– Prva stvar, ja ugovor sa Pinkom zvanično nemam, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila, drugo diskvalifikovana sam kao učesnik iz takmičenja. Treće i jako bitno, kao diskvalifikovana sam pozvana sutradan od istog događaja da budem gost u emisiji “Izbacivanje” koju vodi Dušica Jakovljević (dok je još trajala Zadruga) i za to naravno imam dokaze, sve napismeno. Pošto sam odbila da učestvujem dalje u njihovoj emisiji, oni su počeli da me linčuju na svaki mogući način. Što su i radili cele sezone, jer Anđela nikad nije bila i nije pristajla da bude njihov igrač. Tako da “dame i gospodo” vidimo se na sudu. Želim da kažem svim ljudima da ja od Pinka za svoje učešće nisam dobila nikada nijedan dinar, što će takođe biti predmet tužbe – stajalo je između ostalog u javnom obraćanju Đuričićeve.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Kao što smo naveli, u cilju da čujemo i drugu stranu, ekipa portala SrbijaDanas kontaktirala je voditelja Darka Tanasijevića da iznese svoju stranu priče.

– Nemam komentar. To zaista ne komentarišem – bio je koncizan Darko, ne želeći da se upušta u dalju raspravu sa nekadašnjom rijaliti učesnicom Anđelom Đuričić, pokazujući svoje dostojanstvo.

Verujemo da će voditelj istupiti sa opširnijim saopštenjem za javnost, kada se bude konsultovao sa svojim pravnim timom, povodom sledećeg koraka koji treba preduzeti. Do tada, očekujemno da će druga strana iznositi niz trvrdnji što na njegov, što na račun čelnih ljudi televizije Pink. Kuda sve ovo vodi, pomno ćemo ispratiti.

2 thoughts on “Nakon PRETNJI i NAPADA Anđele Đuričić, oglasio se Darko Tanasijević: Zapušio joj usta zbog bezobrazluka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website