BRUKA – pokušala da izbriše poruku, ali dokaz je ostao: Velika ispala za Đuričićevu – razotkrila samu sebe

Ad Example
Loading ad...

Sukob između Anđele Đuričić Frana Pujasa se samo rasplamsava. Anđela je prva napala Pujasa bez ikakvih javno poznatih razloga, ali i ne iznoseći nikakve dokaze Pujasa. Fran je poznat publici kao povučen i vaspitan rijaliti učesnik koji ne voli da ulazi u sukobe, ali ovog puta je morao da reaguje.

On je objavio na svom Instagram profilu prepisku sa Anđelom Đuričić, indirektno tvrdeći da je sa njom bio u nekoj vrsti emotivnog odnosa.  

U prepisci Anđela piše Franu da ga ljubi i da brzo dolazi, a jedno drugom su poslali mnogo emotikona koji označavanju ljubav. Pujas je nakon ovoga zapretio.

– Ovde ću da stanem zasad jer sam dobar nakon svih vaših pljuvačina, a vi pažljivo birajte sa kim se zabavljate – poručio je Fran.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official/srbija danas

Anđela je odlučila da mu odgovori: 

– Izazivaš da nastaviš sa postavljanjem mojih poruka, pošto su evidetno drugarske… Samo napred! Nešto ozbiljnije očekujem, ali kako kad nema materijala? – stoji u objavi.

Ipak, Anđela je vrlo brzo obrisala ovu poruku sa Instagrama. 

Foto: Instagram printscreen/andjelaadjuricc

One thought on “BRUKA – pokušala da izbriše poruku, ali dokaz je ostao: Velika ispala za Đuričićevu – razotkrila samu sebe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example