E͏L͏I͏T͏A͏ J͏E͏ P͏O͏C͏̌E͏L͏A͏ P͏R͏O͏S͏̌L͏E͏ N͏O͏C͏́I͏! N͏a͏ i͏m͏a͏n͏j͏e͏ s͏e͏ u͏s͏e͏l͏i͏o͏ 5͏6͏ t͏a͏k͏m͏i͏c͏̌a͏r͏a͏, a͏ p͏r͏v͏e͏ s͏i͏m͏p͏a͏t͏i͏j͏e͏ s͏u͏ v͏e͏c͏́ P͏A͏L͏E͏! T͏e͏r͏z͏a͏ s͏e͏ z͏a͏v͏u͏k͏a͏o͏ u͏ n͏j͏e͏n͏ k͏r͏e͏v͏e͏t͏, a͏ J͏o͏v͏a͏n͏a͏ C͏v͏i͏j͏a͏n͏o͏v͏i͏c͏́ o͏t͏k͏r͏i͏l͏a͏ d͏a͏ j͏e͏ z͏b͏o͏g͏ j͏e͏d͏n͏o͏g͏ r͏e͏p͏e͏r͏a͏ z͏a͏v͏r͏s͏̌i͏l͏a͏ n͏a͏ L͏E͏C͏̌E͏N͏J͏U!

Sinoć je počeo nov rijaliti projekat Televizije Pink, koji su mesecima u nazad najavljivali vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović i direktorka programa Milica Mitrović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Voditelje Elite, u noći svečanog početka bili su Darko Tanasijević, Dušica Jakovljević, Maša Mihailović, Ivana Šopić i Ana Radulović koji su mnoge ostavili bez teksta svojim toaletama.

FOTO: PINK.RS/N. ŽUGIĆ

Tokom noći, Televizija Pink je ponovo oborila sve rekorde gledanosti, što je još jedan dokaz koliko je milionski auditorijim čekao ovaj projekat Pink-a.

Prikazan je nov izgled imanja i Bele kuće, koju su prvi obišli voditelji, a Željko Mitrović je pored Leposave, predstavio i Milisava Leposavinog najboljeg druga koji će redovno boraviti sa učesnicima Elite.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

U Elitu su ulazili po grupama. U prvoj grupi su se našli Ameli Ahmić, Miroslav Mileusnić Mika, Marko Đedović, Miona Jovanović, Bogdan Ilić, Milena Kačavenda, Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica, Snežana Jovičić i Darijan Radumirović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ameli je žena koju je suprug ostavio sa malom ćerkicom uplakanu, i otišao kod Stanije Dobrojević sa kojom je ušao u ljubavni odnos. Što je sve ostavio bez reči.

Muž me prevario sa Stanijom Dobrojević, otišla sma na odmor, jedva pričam , živeli smo u aUSTRIJUI, on se predstavlja kao milioner, nije ni m od milionera, svi mu žive kao podstanari. Otišla sam kod majke u Sarajevbo i saznajem da sam rudnja. Rekao mi je da je zaljubljen, i da odlazi u Ameriku. Nikada nisam mogla odgonetnut na koga misli. DOšala sma iz Austrije u Saraejvo p’o svpje stvari, tad mi je keoa da ide k,od nje, Pakao sam mpropla, spavala sam u toj kući nosila sam svoje stvari. – rekla je Aneli.

Nakon nje Milena Kačavenda, poznatija kao Kuma i Đedović su najavili zajedničku kafu u klozetu.

Nakon toga prva grupa se uputila ka Beloj kući gde su razgovarali sa voditeljom Anom Radulović i Ivanom Šopič, a u Beloj kući su ih sačekali Darko Tanasijević i Maša Mihailović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Drugu grupu su činili Mensur Ajdarpašić, Jovana Cvijanović, Luka Majčica, Anita Tomić, Jovana Tomić Matora, Nemanja Gačić, Dragana Sretenović Lejdi Di, Slađa Lazić, Anđela Šparavalo i Vanja Živić.

Mensur je pocrveneo odmah kada je saznao koliko je njegovih cimerki baclio oko na njega.

Oni su se nakon toga uputili ka Beloj kući.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Treću grupu činili su : Aleksandar Požgaj, Milica Veličković, Marko Janjušević Janjuš, Teodora Delić, Marijana Špirić, Danijel Dujković, David Romano Čuburac, Marija Malivuk, Jovana Bijelović i Dušan Tomić Šan. Oni su se predstavili milionskom auditorijumu i uputli ka Beloj kući.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Jasmina Ana, Borislav Bora Terzić Terza, Tijana Dimitrijević, Slobodan Josipović, Teodora Balzak, Samir Ramović, Stefani Grujić, Nikola Bukilić, Vivien Kurtović, Irina 2 HOT su činili četvrrtu grupu. Oni su se nekod predstavljanja krenuli put Bele kuče.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Lepi Mića, Anastasia Okolišan,Nikola Lakić, Tamara Božović, Sanjin Horvat, Dragoljub Smiljanić Gaga, Slađana Lazić Bošković, Uroš Stanić, Vesna Ćuruvija i Ramiz Gusinac nili su peta grupa. Oni su se pozdravili sa svim gledaocima i krenuli ka Beloj kući.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Sara Šljivar, Manuel Marušić, Pavle Milevski Pablo, Aleksandar Anđelković, Boža Džons, Bojana Pavlović bili su šesta grupa učesnika Elite.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Nakon što su oni stiglu u Belu kuću, Veliki šef je poslao prvo pismo takmičarima Elite.

Draga Elito, Veliki šef mora da vam poželi dobrodošlicu u najlepši grad u zemlji. Sada je vreme da čujete ko će biti prvih deset odabranih, a njih će izabrati najmlađi i najstariji učesnici. Oni će izvlačiti po pet imena, a ostali učesnici nemaju pravo da ulaze u njihovu odabranu kuću, svi ostali su Elita.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Odmah posle čitanja pisma odabrani su Obdanrani:

Deset odabranih učesnika koji će boraviti u Kući odabranih su: Bebica, Manuel Marušić, Sara Šljivar, Sanjin Horvat, Teodora Delić, Luka Majčica, Marko Đedović, Mensur, Anđela Šparavalo i David Romano.

Jovana Cvijanović je tokom razgovara sa Markom Janjuševićem Janjušem i Vanjom Živić ali i voditeljima Darkom Tanasijevićem i Mašom Mihailović o propaloj vezi zbog koje joj se život promenio otkrila koji poznati reper ju je povredio.

On je mene iskoristio, a mogao je da mi kaže, ovako ništa nije. Pokušavala sam da se čujem sa njim, a on je mene blokirao. Hteo je da upozna moju porodicu, bila sam kod njega, tri dana, a onda me je blokirao bez objašnjenja. Bila sam životno ugrožena, malo je nedostajalo da završim na sondi i tada sam sebi rekla dosta je, MC Stojan me je umalo koštao života – dodala je Jovana.

Pored Jovanine ispovesti, Bora Terzić i Milica Veličković su proznali da je pao poljubac u karantinu, a njih dvoje su po ulasku u Belu kuću legli zajedno u krevet i na taj način ozvaničili svoju vezu.

Elita je tek počela a neke priče su se već zavrtele, i za to nema sumnje da će nov projekat Televizije Pink oboriti sve rekorde gledanosti.

1 thought on “E͏L͏I͏T͏A͏ J͏E͏ P͏O͏C͏̌E͏L͏A͏ P͏R͏O͏S͏̌L͏E͏ N͏O͏C͏́I͏! N͏a͏ i͏m͏a͏n͏j͏e͏ s͏e͏ u͏s͏e͏l͏i͏o͏ 5͏6͏ t͏a͏k͏m͏i͏c͏̌a͏r͏a͏, a͏ p͏r͏v͏e͏ s͏i͏m͏p͏a͏t͏i͏j͏e͏ s͏u͏ v͏e͏c͏́ P͏A͏L͏E͏! T͏e͏r͏z͏a͏ s͏e͏ z͏a͏v͏u͏k͏a͏o͏ u͏ n͏j͏e͏n͏ k͏r͏e͏v͏e͏t͏, a͏ J͏o͏v͏a͏n͏a͏ C͏v͏i͏j͏a͏n͏o͏v͏i͏c͏́ o͏t͏k͏r͏i͏l͏a͏ d͏a͏ j͏e͏ z͏b͏o͏g͏ j͏e͏d͏n͏o͏g͏ r͏e͏p͏e͏r͏a͏ z͏a͏v͏r͏s͏̌i͏l͏a͏ n͏a͏ L͏E͏C͏̌E͏N͏J͏U!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website