“Daje Miljani LEKOVE ZA NAJGORE PSIHIČKE BOLESNIKE!” Bebica otkrio sve TAJNE IZ NIŠA, nikad jače udario na Mariju

Pred sam ulazak u “Elitu” Nenad Macanović Bebica je za “Star” otkrio veliku tajnu o porodici Kulić, a u sve je upleo i svog ljutog protivnika Lazara Čolića Zolu.

Bebica je optužio Mariju Kulić da Miljanu Kulić truje psihijatriskim lekovima, kako bi ćerkom lakše manipulisala. 

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Za sve što sam rekao mogu da idem na poligraf, a od njih ne sme niko jer lažu, ceo život im je laž. Pitajte Zolu da li Miljana pije lekove koje joj Marija daje na svoju ruku, on je sve video svojim očima. Pošto je ona doktor za sve, ona se svađa sa pravim lekarima jer ne potvrde njene izmišljenje dijagnoze. Daje Miljani jake lekove za najgore bolesnike kako bi sa njom manipulisala. Kada je Zola uzeo pod svoje on joj je zabranio da pije te lekove, pa se Miljana okrenula protiv nje. A ona je u rijalitiju više puta rekla da je Marija vodi kod psihijatra i pravi je ludom. Najbolje bi bilo moje ime da ne pominju jer znaju šta znam – govorio je Bebica za “Star” pred ulazak u rijaliti “Elitu”. 

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Potrudiću se sada da pokažem svoje pravo lice. Miljana je prošlost za mene. Ona nije loša devojka, ali ima lude roditelje i sa njima niko ne može da izađe na kraj. Omraženi su u celom Nišu, gde god su me ljudi videli i sreli na ulici tamo rekli su mi da se pazim jer će me uništiti kada im više ne budem bio potreban, a ja im nisam verovao. Sada sam shvatio da su hteli da mi pomognu, a ja sam se sa svima svađao zbog Kulića i branio ih kao da su moji roditelji – nastavio je da govori Bebica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website