“Đubre i ološu svetskih razmera, smeće raspalo!” Aneli RASKRIKANA javno, cela OBMANA izašla na videlo

Ad Example
Loading ad...

O ljubavnom trouglu Aneli Ahmić, Asmina Durdžić i Stanije Dobrojević se priča i piše danima. Aneli je po ulasku u Belu kuću optužila Staniju da joj je preotela muža.

Međutim, Stanija se ubrzo oglasila i otkrila da nije znala da on ima suprugu i da nikada nije videla dokaz da su njih dvoje u braku. Dobrojevićeva je sa Asminom zatrudnela, ali je ubrzo izgubila bebu i ovo ju je emotivno slomilo. Asmin trenutno pokušava da objasni da istina i nije baš onakva kakvu je Aneli javnosti predstavlja.

Foto: Instagram printscreen/bet_men_007_

– Da me poštuješ ne bi psovala tako, a lepo sam ti pričao i dogovorio sa tobom. Da me poštuješ, ne bi pravila scene što sam zaspao sat-dva nakon cele sedmice, znaš sama kako ustajem i kako ležem. A ja tebe mogu za sve da razumem. Mogu u svemu da te podržim. Mogu da te tešim kad ti je loše. Mogu sve! Ti ne možeš mene da razumeš kad zaspem. Samo me vređaš i ponižavaš – pisao je Asmin.

Foto: Instagram printscreen/bet_men_007_

– Prva svtar, Elma je davno otišla sa Ivanom i vraća se tek ujutru, a druga stvar – treba da se javiš da ideš da spavaš jer se ja tebi javliam svaki dan. Da ti se ne javim 3 sata videla bih šta – ti bi meni haos napravio. I ovo što dižeš na Viberu kad si onlajn, jadno i dietinjasto. K*rvin sine, majku ti prokletu j*bem, sad ću ti policiju zvati! Smeće! Izaći ćeš (iz stana), kunem se – pisala je Aneli.

Foto: Instagram printscreen/bet_men_007_

– Meni je tebe već preko glave sa tim ponašanjem klošarskim. Ostani tu u Zagrebu. Tu ti je mesto. Misliš da sam ja glup? Čujem ja tebi po glasu da se ti nisi naspavala i da si tu sedela celu noć. I videćeš da – neće ti moći. Ključ u bravu, samo za tu policiju – govorio je on.

– Prokleto pseto, nikad te više ne želim videti, dođeš li ovde, dogodiće ce se sr*nje! Znači, nemoj da sam videla da si ušao u ovu kuću po nešto! Eto ti j*bačice, Harise, đubre jedno! Mene si našao da brukaš kod Magdalene i ekipe, prokletniče jedan! Proklet dan kad sam otišla sa tobom! Đubre i ološu svetskih razmera, smeće raspalo! Ovo sa Harisom ti je nešto najgore što si mogao da uradiš – pisala je ona.

– Javi se kad se izlečis -glasio je kratak odgovor.

Foto: Instagram printscreen/bet_men_007_

– Svinjo jedna raspala! Fuj! Kakav si čovek! Uživaj sa svojom dragom, otrčao si da joj javiš! Ćao! Znači, ne želim te videti ovde – glasio je odgovor sobe zavedene u imeniku kao “Aneli stari broj”.

– Sutra ću poslati ljude po moje stvari. Ako želiš, da ostanemo prijatelji zbog deteta – ok. Ako ne, javi se kad odeš kući. Ćao – odgovorio je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example