PODNELA 28 KRIVIČNIH TUŽBI PROTIV ZVEZDANA I IVANA! Ana Ćurčić ovo ne prašta: “Moraće da plate!”

Ad Example
Loading ad...

O odnosu Ane Ćurčić Zvezdana Slavnića se priča i piše već mesecima unazad. Sada se pojavila vest u domaćim medijima da je Ana odlučila da podnese tužbu protiv bivšeg partnera, ali i protiv bivšeg cimera, Ivana Marinkovića.

Ana ne želi da pređe preko toga što se u javnost iznose laži o njenom privatnom životu i što joj se spominju deca. Oni će svoj sukob sa društvenih mreža preseliti u sudnicu i tamo će rešavati sve nesuglasice. Bivša zadrugarka je u toku jučerašnjeg dana podnela 28 krivičnih tužbi protiv Zvezdana i Ivana.

– Zvezdan Slavnić i Ivan Marinković svakodnevno snimaju lajvove na Tiktoku i ostalim društvenim mrežama, ali i gostuju po TV emisijama, u kojima samo o Ani pričaju! Iznose laži na račun njenog privatnog života, a spominju joj i decu, koja nisu javne ličnosti, niti su ikada bila deo rijalitija. Zbog toga je, kako bi zaštitila njih, ali i sebe, odlučila da podnese krivične tužbe protiv obojice! U tome joj je pomogao Aca Bulić, koji je angažovao najpoznatiju advokatsku kancelariju i ona će je ubuduće zastupati – rekao je dobro obavešten izvor za “Informer”.

Ana Ćurčić je potvrdila ove informacije za domaće medije.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Tačno je da sam presavila tabak i da sam tužila obojicu! Ubuduće će se njima baviti nadležni organi jer smatram da je sudnica mesto na kojem treba da se o tome govori, a ne društvene mreže i emisije šou-biza. Moj život nije cirkus da se o njemu raspreda na takav način, i to više nikada i nikome neću dozvoliti – kaže Ana Ćurčić i dodaje da njih dvojica neće biti usamljeni, već da će se pravnim putem obračunati sa još mnogima.

foto: youtube printscreen/Zadruga Official/Instagram printscreen/ana_curcic_official

 Svako ko u “Eliti” bude iznosio o meni neistine takođe će biti predmet tužbi ubuduće! Svesna sam da su neki učesnici ušli u ovu sezonu na konto mog imena i ja im želim dug ostanak i što bolji plasman, ali ako se njihovo učešće bude baziralo na mom liku i delu, moraće da plate. Ja sam bila učesnica prošle sezone, ali ove nisam, i kao neko ko više nije deo javnog života, imam pravo na to da zahtevam privatnost. A posebno na to imaju pravo moji članovi porodice, prijatelji i Aca Bulić, koji je bio moja podrška i još je to – kaže Ana i dodaje da se na ovu temu više neće oglašavati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example