“AJDE BRE, MARŠ GORE!” Ušli u potpuni KLINČ, Janjuš izgoreo od besa – Izgubio kontrolu zbog ove sramote

Tokom prethodnog dana na imanje u Šimanovcima stiglo je pismo Velikog šefa, u kojem se učesnici “Elite” saznali da je bivši zadrugar Miki Đuričić dobio sina Arsenija, te tako po drugi put postao otac, te je tim povodom u rijaliti poslao hranu i piće kako bi se svi počastili zbog prinove u njegovoj porodici.

Naime, takmičari su počeli da skandiraju za crnim stolom i glasno aplaudiraju Đuričiću na prinovi, jer se ovako nešto nikada nije desilo u rijalitiju. Međutim, osmesi na njihovim licima trajali su kratko, jer se nedugo zatim desila epska svađa između Marka Janjuševića Janjuša i Uroša Stanića, zbog čega su po Beloj kući poleteli noževi i viljuške.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Slušaj me sada, da ti kažem jednu stvar… Čovek je dobio dete, poslao nam je da jedemo, nemoj da mi sad ovde praviš scenu! Ajde, marš gore – vikao je Janjuš za crnim stolom, a tikotker se odmah pobunio:

– Hoću da uzmem hleb – brecnuo se Stanić, a u tom trenutku su poleteli pribori za jelo po Beloj kući, zbog čega su svi zanemeli.

 Evo ti, je**o ti đavo majku! Namerno prolaziš ovde da bi provocirao ovog čoveka, ne može neko da ti pošalje sok da popiješ na miru, kreteni jedni! Kako vas nije sramota, nije mi jasno?! Došao si u tom pe*erskom odelu da nam je*eš mozak celo jutro… Čovek dobio sina, ne možemo da sednemo da se počastimo – drao se bivši košarkaš iz sveg glasa.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

One thought on ““AJDE BRE, MARŠ GORE!” Ušli u potpuni KLINČ, Janjuš izgoreo od besa – Izgubio kontrolu zbog ove sramote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website