NASTAVLJA SE RAT CARA I KRISTIJANA: Filip uputio brutalnu PROZIVKU, Golubovića žestoko ponizio – sledi LOM!

Bivši zadrugar nema mira, odlučio da nastavi prepucavanje!

Nakon što se završila šesta sezona rijalitija “Zadruga” i kad su počele emisije “Narod pita” bivši učesnik Kristijan Golubović dobio je veliku želju da se obračuna sa Filipom Carem, pa se jednom prilikom pojavio ispred zgrade televizije Pink, kad je najavljeno da će Filip biri gost, ali Car ipak nije došao, već je ostao u Hrvatskoj, kako je rekao zbog opravdanih razloga. 

Filip se još uvek nije pojavljivao u Beogradu, iako je prošlo dosta vremena, a mnogi na društvenim mrežama sumnjaju da je razlog njegovog izbegavanja glavnog grada Srbije baš Kristijan Globubović i mogući susret ili suočavanje sa njim. 

Filip Car i Kristijan Golubović

Međutim, iako se na neko vreme stišala situacija između njih dvojice Car je odlučio da otkopa ratna sekire i uputi javno novu provokaciju na račun Golubovića. 

Naime, Car je sa društvene mreže Tviter iskopao objavu koja je napisala krajem juna, gde je jedan profil sa ove mreže objavio fotografiju žene koja obučena, sedeći spava i uporedio je sa Kristijanom. 

– Kamuflaža, čekajući Filipa Cara – napisao je taj nalog na Tveteru, a Car je odlučio da danas to podeli na svom Instagram storiju. 

– Uvek neke babe šatro sačekušu prave – dodao je Filip na svojoj objavi koju je okačio na Instagram stori. 

Filip Car i Kristijan Golubović

Mnogi se pitaju da li će Kristijan odgovoriti na prozivku koju mu je Car uputio i da li ovo znači nastavak rata između njih dvojice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website