NJIHOV HONORAR, NEČIJA GODIŠNJA PLATA: Vrtoglave cifre u porodici Kulić – evo u šta Miljana ulaže novac

Miljana Kulić, takmičarka “Elite” je od učestvovanja u rijalitiju renovirala porodičnu kuću u Nišu koja je izgledala neprepoznatljivo nakon obnove, a s obzirom da je i njena majka Marija Kulić bila svojevremeno učesnica, u javnosti se provuče i tema koliko su zapravo majka i ćerka unovčile život pred kamerama.

Svojevremeno se pisalo da je Miljana čak kupila i hotel, ali tada nije otkrivala kada će početi s radom.

Njena majka Marija Kulić istakla je jednom prilikom da je Miljana zaradila ogroman novac u rijalitiju i da je sinu kupila apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji od honorara iz “Zadruge 4”.

Miljana Kulić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković
Miljana Kulić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novac što zaradi napokon će Željku uzeti stan – izjavila je jednom prilikom Marija i otkrila koliki je Miljani zapravo honorar.

– Zaradila je veliku sumu, kupila je Željku apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji – istakla je jednom prilikom Marija čija je želja bila da se unuk osigura i stambenom jedinicom u Nišu.

Foto: ATA images
Foto: ATA images

Ali Kulići ni nakon toliko nekretnina i novca ne staju. Nedavno je u Nišu uslikan Siniša Kulić, Miljanin otac, kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 evra

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website