Milan Milošević MOMENTALNO NAPUSTIO emisiju sa suzama u očima – voditeljka ga ISTRAUMIRALA jednim pitanjem

Voditelj Milan Milošević je oduvek važio za jedno od najomiljenijih TV lica, a najveće simpatije kod publike je stekao dok je bio voditelj rijalitija “Zadruga”. 

Milana je televizijski auditorijum najpre zavoleo zbog njegovog neospornog smisla za humor, ali je javnost u nekim momentima mogla da vidi i njegovu nežniju i emotivniju stranu. Poznato je da je voditelj imao težak život i detinjstvo, a u nekoliko navrata je govorio o svom teškom odrastanju uz oca koji je bio alkoholičar i koji je, prema Milanovim rečima, maltretirao njega i majku. 

Pored toga, Milan je u javnost izneo i detalje o svom bratu Zoranu koji ima 51 godinu, a već 30 godina je smešten u dom za lica sa posebnim potrebama. 

Milan Milošević
Foto: Youtube Printscreen/Informer
Milan Milošević
Foto: Youtube Printscreen/Informer

– Čuvao sam brata Zorana, komšinice su mi pomagale, spremao sam hranu kao mali. Imali smo klupicu ispod vrbe u dvorištu. Kad majka ode na posao, ja njega tu smestim i dam mu knjigu da drži, iako nije umeo da čita. On i dan danas voli da drži knjigu. Svakako, nije on bio težak za čuvanje, svi su ga voleli. Već preko 30 godina živi u domu u Staroj Moravici pored Bačke Topole i dalje je na nivou deteta od 2 godine, iako ima 51 godinu – ispričao je Milan za Informer. 

– Nekada je bio agresivan kad bih ostao sam sa njim. Tada je majka u dogovoru sa socijalnim radnicima donela odluku da ga smeste u dom. Majka i ja nismo mogli da se borimo sa nekim stvarima. Sa 20 godina je otišao u taj dom sa čijim uslugama smo bili zadovoljni. Da znate ljudi, koliko je on lep, on je ja ali samo crn – završio je Milošević.

Foto: TikTok Printscreen/balkanska_kafana_
Foto: TikTok Printscreen/balkanska_kafana_

Pored toga, Milan je u podkastu za Informer doživeo veliki šok, kada ga je novinarka upitala za traumu iz prošlosti. 

– Ja imam informaciju i pitaću te, nadam se da se nećeš naljutiti… Imam informaciju da si bio zlostavljan i da si doživeo silovanje… – rekla je novinarka i ostavila Miloševića zatečenog. 

– Ja ne znam sad na šta da ti odgovorim uopšte. Ja ne mogu o tome da pričam! Ne mogu, to je za mene previše. Je l’ ja mogu da idem sad? Ja mislim da je ovo previše, ovo meni nije trebalo, nije mi dobro uopšte – poručio je šokirani Milan. 

– Vidim da si se potresao, ja te molim da se smiriš. Hoćeš li malo da se zaustavimo? – nastavila je novinarka. 

Foto: Youtube Printscreen/Informer
Foto: Youtube Printscreen/Informer

– Da, ako možeš – izustio je Milošević. 

Detaljnije pogledajte na snimku: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website