Noć u “Eliti” dovela do POTPUNE POMETNJE – Velika TUGA i ŠOK u Beloj Kući, ništa neće biti isto

Sinoć je u “Eliti” bilo veče koje je donelo potpunu pometnju i raskrinkavanje u rijalitiju. 

Voditejka Ana Radulović je u studiju ugostila novinara Darka Tanasijevića, ali i Mateu Car koja je postala poznata u javnosti nakon što su njene prepiske sa Anitom Stanojlović obelodanjene. 

– Da li imaš nameru da rasturiš brak nečiji brak? – upitala je voditeljka.

– Ne, nikada mi nije bila namera da rasturim bilo čiji brak – kazala je Matea.

– Dosta se pričalo o Anitinim i tvojim prepiskama. Da li si se ti ikada čula sa Matorom? – upitala je voditeljka.

– Ja sam podržala LGBT par, odnosno i njih dve, jer sam i sama pripadnik. Kad su snimale lajv, ja sam ostavila komentar podrške, a Anita je rekla:”Matora, pozdravila te je Matea”. Posle toga mi se Anita javila i opet mi se zahvalila na podršci. To je bilo pre njihove svadbe, a ja sam tad žvela sa tadašnjom devojkom, ali nismo bile zajedno. Ovo govorim, samo zbog svog obraza, da ne bude da sam i ja švrljala sa strane. Posle te poruke, kreću one koje su malo drugačijeg sadržaja. Ona je slala neke smajliće koji se oblizuju. Ona ne može da pobegne od toga. Ona mi je slala eksplicitne fotografije, ali neću da ih izbacujem, jer je majka maloletnog deteta. Samo ću da kažem da znam kako im kupatilo izgleda – kazala je Matea.

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora ušla je u Rajski vrt, kako bi otkrila Drvetu mudrosti kako se oseća po pitanju prepiski svoje žene Anite Stanojlović i Matee Car.

Podsetimo, u javnost su procurele prepiske Anite Satnojlović i Matee Car, a Jovana Tomić Matora je tokom hipotetičkih pitanja voditelja u vezi ovog slučaja, istakla da veruje svojoj supruzi, kao i da je sugurna da se treća osoba pokušala da naruši mir u njohovom braku.

– Veza između nas je neraskidiva. Jovana, već neko vreme postioi afera koja trese ”Elitu”. Šta ti misliš o tome? – upitalo je Drvo.

– Voleo bih da Maša ili Darko odu do mojih kući i da vide da li je to ta osoba, za koju mislim da jeste. Neka vide naše prepiske i konverzaciju kako je sve išlo. Sve ono što nisam imala za Anitu prošle godine, sada imam. Sve i da postoji prepiska, ne vidim ništa loše. Ja mogu da ispičam kako je bilo i šta je bilo. Ako je reč o Matei, onda mi to miriše na glupost. Ona mi je čestitala i venčanje. Volela bih da znam o čemu je reč, ali verujem svojoj ženi. Ako će mene neko uzdizati, a Anitu pljuvati – kazala je Matora, pa dodala:

– Kao što sam i rekla, neka dođu Maša i Darko u moju kuću, pa neka vide prepiske sa izvesnom Mateom, koja je podržavala Anitinu i moju ljubav. Ona je ostavla komentar podrške Aniti i Meni, a mene je to uduševilo, jer su tu bili raznorazni komentari koji nisu najbolji,ali je bilo i onoh pozitivnih. Ako je to ta devojka, onda mi je sve jasno. Ja nisam videla da Anita radi išta loše, gledala sam kako snima lajvove, koji nisu sumnjivo izgledali. Ta Matea je rekla da ima devojku sedam godina, nije mi jasno o čemu je reč?! Ako je najgora poruka njihova: ”Čestitam ti, žao mi je što se nismo videle”, onda ne znam – kazala je Matora.

Anita Stanojlović priznala je da je uznemirena zbog toga što je Jovana Tomić Matora otišla sa Markom Đedoviem u Šiša bar.

– Šta će Đedović sa Matorom? – upitala je Anita.

– On je otišao sa njom? – upitala je Miljana.

– Da. Matora mi je rekla da me voli, otišla je samo. Ne pada mi na pamet da pravim sr*nja. Šta li se dešava u pi*ku materinu – kazala je Anita.

– Daj Bože da je neko iznenađenje – kazala je Miljana.

Jovana Tomić Matora je zajedno sa Markom Đedovićem došla u Šiša bar kako bi se suočila sa Mateom Car i saznale sve o njenim prepiskama sa Anitom Stanojlović.

Nakon što su se pozdravili, Matea i Matora su krenuli da pričaju o Aniti.

– Ja sam te molila da me braniš u Amidžiju to je Anitino maslo. Tebi se svi smeju, ona je meni slala gole slike, ja znam detalje sa svatova, zašto je cepala venčanicu, znam kakvo vam je bilo kupatilo u Crnoj Gori. Ona je tražila da ja instaliram Telegram da bismo se tu čule – rekla je Matea.

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Je l se to sve dešavalo kada si se muvala sa Anom Spasojević, sa druge strane ja znam da Anita nema telegram – upitala je Matora.

– To nema veze sa Anom Spasojević, ja nisam negativna lik ovde. Imala sam vezu od sedam godina, ja sam prekinula kada sam krenula da se dpisujem sa Anitoma. Ja sam ovde došla da ti kažem da su dokazi svi napolju – rekla je Matea.

– Je l imaš te njen slike, i to sve – upitao je Marko.

Jovana Tomić Matora ne može da se smiri od kako je saznala šta joj je supruga Anita radila iza leđa i da se dopisivala sa Mateom Car. Nakon suočavanja Anita je priznala Matoroj sve.

– Rekla mi je da brisala poruke, ubiću je, je*em li joj mater, i njoj i onoj lezbači došla da se pere – vikala je Matora.

– Ja ništa nisam priznala – ubacila se Anita.

– Ne prilazi joj – govorio je Marko dok je obezbeđenje sklanjalo Anitu.

– E, sada ću sve da polomim – vikala je Anita.

Anita Stanojlović insistirala je da razgovara sa Jovanom Tomić Matorom, nakon što ju je iznala i radla iza leđa sa Mateom Car.

– Nemoj da joj prilaziš, udalji se od nje. Kako te nije sramota da joj prilaziš? -rekao je Ša.

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Nosi se ti u pi*ku materinu – dodala je Anita.

– Klošarko jedna bezobrazna. Rekao sam ti da se pomeriš, jer Matoroj nije dobro. Je*ao te ko je stigao. Pomeri se, imaš li mozga?! Čuješ li ti?! – istakao je Ša.

– Neću moći sutra da joj priđem. Moram sad da joj kažem nešto – kazala je Anita.

One thought on “Noć u “Eliti” dovela do POTPUNE POMETNJE – Velika TUGA i ŠOK u Beloj Kući, ništa neće biti isto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website