Primljena HITNO U BOLNICU – Anitina majka u lošem stanju nakon što je čula za Anitu

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora sinoć su tokom emisije ”Pitanja gledalaca” iznele niz šokatnih optužbi na račun majke Stanojlovićeve, Angeline.

– Najradnije bih je izvređala. Aniti je nabijala pritisak zbog para, meni se predstavljala kao dobra osoba, a ko zna šta je iza leđa sve radila. Moji roditelji nisu bili za naš odnos, ali su želeli Anitinog sina kod sebe, dok je ova smećarka jako kvarna i ljubomorna na Anitu. Njoj je bilo krivo jer sam se ja tako ponašala prema Aniti i bila brižna. Ja bih sad sve i svašta rekla, ali bolje neka Anita kaže sama sve šta je bilo. Anitina majka je imala takav tretman kod nas kući, dok je moja majka kod svoje plakala, da mi sad dođe da je najstrašnije izvređam – kazala je Matora, a Anita je dodala da joj je majka tražila novac i unosila joj nervozu.

– Moja majka je na svaki moj odnos uticala. Na svaki moj odnos je uticala, čak i sa osobom s kojom sam dobila dete. Unozila mi je nervozu, rekla mi je da joj se ne obraćam jer sam je pitala da li je dovoljno da joj dajem 500 evra mesečno, onda je krenula da priča kako će se zbog toga ubiti – kazala je Anita.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Pored svih ovih navoda, sinoć se za Pink.rs oglasila i Anitina bivša svekrva Lidija, druga baka malog Alekseja i tom prilikom otkrila da je unuk kod nje, da ona vodi brigu o njemu, a ne Angelina, kao i da od Anite i njene majke nije videla ni dinara za dete.

Pozvali su Angelinu kako bi čuli i njenu stranu priče, međutim, ona  je odmah obavestila da joj je pozlilo nakon svega.

Izvinite, ne osećam se dobro. U bolnici sam, priključena sam na infuziju, ne mogu da govorim sad, nije mi dobro, zaista – poručila je Anitina majka za Pink.rs.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website