Ponovo u RIJALITIJU? Isplivao snimak TRUDNE Aleks i Cara iz Šimanovca, ovde je započela njihova BAJKA

Nakon svih turbulencija u njihovom odnosu, Aleksandra i Filip sada žive srećno i nestrpljivo očekuju dolazak njihove ćerkice na svet. Nikolićeva je objavila snimak nje i Cara dok su bili u rijalitiju, a njihovi fanovi ne kriju da bi voleli da ponovo budu deo njega.

Bivši zadrugari Filip Car i Aleksandra Nikolić uživaju u svojoj ljubavi i željno iščekuju da im se pridruži ćerka. Njih dvoje su imali jako turbulentan odnos, pogotovo na samom početku Aleksandrine trudnoće, ali su uspeli da izglade računa i ponovo se prepuste jedno drugome. 

Aleks i Car trenutno borave u Crikvenici i sa svojim fanovima dele romantične trenutke u kojima uživaju, a danas je Nikolićeva posebno iznenadila sve svojom objavom.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
Foto: ATA images
Filip Car, Aleksandra Nikolić
Foto: ATA images

Naime, ona je odlučila da podeli jedan snimak koji je okačila njihova fan stranica. Radi se o šetnji po imanju u Šimanovcima, dok su bili učesnici rijalitija, a njihove fanove uvek obraduje kad podele njihov trud i rad na svojim zvaničnim profilima. 

Foto: instagram printscreen/alex_mima_official
Foto: instagram printscreen/alex_mima_official

Njihovi fanovi ne kriju da bi voleli da ponovo Aleks i Car budu deo rijalitija, kako bi njihov život mogli da prate non stop, ali za sad ljubavni par ne pominje da će se ponovo naći u takvom projektu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website