“Oca je IZBACILA IZ KUĆE, babu je ostavila BEZ HRANE” Oglasila se zadrugarkina SESTRA – iznela porodičan PRLJAV VEŠ

Ad Example
Loading ad...

Niko od rijaliti učesnika ni ne sluti šta se dešava u Snežinom domu. Njena najbliža osoba je stavila svima do znanja da ima mnogo problema u porodičnim odnosima.

Snežana Jovičić važi za jednu od rijaliti učesnica koja nema dlake na jeziku i uvek je spremna da iznese svoje mišljenje. Zbog svog britkog jezika, posvađala se sa brojnim zadrugarima, pa se ne može pohvaliti velikim brojem ukućana s kojima ima komunikaciju.

Sada se za domaće medije oglasila Snežina sestra, Dragana Jovičić, koja je otkrila prljav veš iz njenog privatnog života. Sudeći prema njenoj izjavi, ona je besna na Snežanu i nisu u dobrim odnosima. Optužila je Snežu da je oca izbacila iz kuće i da je rasprodala sve što je dobila u nasledstvo od dede. Istakla je da je babu navodno ostavljala bez hrane i televizora. Čeka se zadrugarkina reakcija kada bude saznala za ovu sestrinu izjavu.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Da li želite da vam otkrijem ko je Snežana?! Ta koja je dobila sve od dede, sve to isto je i rasprodala! Tatu je izbacila iz kuće, ja tamo nemam pristup, a baba živi sama, više gladna, nego sita. Ostavlja je bez televizora i hrane, bila je kod mene u Smederevu par dana da se oporavi, jer je gotovo bila pred umiranjem. Ona je dementna i ne sme da bude sama. Darjan i Snežana su držali restoran u Smederevu, a prodavali su tuđ nameštaj. Polako, oglasiće se i tata, pa će se saznati istina o njoj – poručila je Snežina sestra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example