Matoroj pao mrak na oči – Divljački nasrnula na BIVŠU, uz teške pretnje, OBEZBEĐENJE je ODMAH sankcionisalo

Jovana Tomić Matora poslednjih nedelja je u žiži interesovanja budući da je u “Eliti” saznala da ju je supruga Anita Tomić (devojačko Stanojlović) prevarila, gotovo i na dan njihovog venčanja održanog na Svetom Stefanu ovog leta. 

Matora nedeljama prolazi kroz agoniju i ne krije koliko se razočarala u Anitu i u ljubav, a nekoliko puta je zamalo došlo i do incidenta jer je odbijala da razgovara sa Anitom. 

Međutim, verna publika “Zadruge” ne zaboravlja da je Matora već učestvovala u brojnim sukobima sa bivšom devojkom Sanjom Stanković, među njima je čak došlo i do ozbiljne tuče. 

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Matora i Sanja su ozvaničile svoju vezu u “Zadruzi 2”, a upravo u ovoj sezoni, pre sada već više od 4 godine, došlo je do žestokog sukoba među njima koji je eskalirao tučom. 

Sanja i Jovana su ležale na krevetu i razgovorom pokušale da reše nesuglasice koje su imale u vezi, međutim, po svemu sudeći nisu uspele, pa su nasrnule jedna na drugu. 

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Nemoj da vičeš na mene! Viči na mamu svoju, znaš – pričala je Sanja, a kako Jovana nije snizila ton ona joj je stavila ruku na usta i tu je nastao kompletni haos. 

Matora i Sanja su se gurale, šamarale i urlale jedna na drugu dok su ih ostali zadrugari i članovi obezbeđenja razdvajali, a u jednom trenutku je Matora izgovorila šokantnu tvrdnju “da je sve svoje bivše devojke tukla, pa neće Sanja nju tući”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website