Stanje Teodore Balzak KRITIČNO: “Srce nije u redu, bubrezi mogu svakog trena da otkažu…”

Ad Example
Loading ad...

Učesnica rijalitija “Elita”, Teodora Radoičić, hitno je napustila “Elitu” zbog narušenog zdravstvenog stanja.

Teodora Balzak je naglasila da joj rezultati koje je dobila ubrzo nakon lekarskog pregleda nisu dobri, a ovonedeljni vođa Marko Đedović pročitao je pismo produkcije u kojem je izrečena konačna odluka o starletinom boravku u Beloj kući.

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru “Elite”, zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku izneli ovakav stav. Teodora, sada se pozdravi sa svima i napusti “Elitu”, pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

Teodora se oprostila sa svim ukućanima i napustila velelepno imanje u Šimanovcima, a mediji su stupili u kontakt sa njom, te je otkrila kako se trenutno oseća i šta se sve dešavalo od kako je izašla iz rijalitija.

– Iskreno, baš sam loše. Više stvari je odjednom. Početak je bila ta štitna žlezda, onda su otkrili da mi srce nije ok, da imam tahikardiju, a onda su provalili da mi nije u redu nadbubrežna žlezda i sutra imam razna ispitivanja. Ujutru idem u bolnicu da radim neki specijalni test. Moram da idem i na ultrazvuk stomaka, kortizol mi nije dobar i krvna slika mi je loša. Ne mogu da verujem šta me je sve snašlo. Ja sam iza sebe imala četiri stresne godine. Bio je doktor kod mene pre dva sata i rekao mi je da je baš loša situacija i da bubrezi bukvalno mogu sutra da mi otkažu. Meni je počela i kosa da opada, glava i noge mi otiču i mnoge druge stvari i eto, ne znam šta da kažem – rekla je Teodora.

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example