Matora ČUPA KOSU s glave zbog još jedne izdaje – Anita je NE FERMA ni dva posto jer joj je SAMO Anđelo u glavi

Ulazak Anđela Rankovića u “Elitu” totalno je poremetio Anitu Stanojlović i njen odnos sa Jovanom Tomić Matorom. Naime, njih dve su došle u neviđeni sukob jer je Anita javno pokazala zainteresovanost za manekena.

U toku je emisija “Radio Amnezija” koju vode Milena Kačavenda i novi voditelj Marko Janjušević Janjuš.

Oni su kao prvog gosta pozvali Anitu Stanojlović.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Anita, da li daješ povoda za ovo stanje u kome je Matora? -pitao je Janjuš.

– Mislim da da, ali je ona rekla da mi neće oprostiti. Anđelo je ušao i lep je dečko. Gledali smo se na žurci i Jovanu je to povredilo. gledala sam sve vreme u njega, gledam i sada -rekla je Anita

– Da li se ti njemu sviđaš ili radi nešto u inat? -pitao je Janjuš.

-Ne mislim da radi išta na silu. Dečko mi se svideo fizički ali ga ne poznajem i ne znam da li bih ušla u vezu -rekla je Anita.

– Da li je istina da ti je Gačić rekao da radiš šta hoćeš? -pitala je Milena.

– Jeste, rekao mi je da radim šta hoću. Ne mislim da će Jovani biti prijatno ako uđem u vezu jer je ona jedina koja ne zaslužuje to. ja sam shvatila da nema nade i da nemam razlog da se borim. Nisam rekla da sma ravnodušna prema njoj -rekla je Anita.

– Anita vidi se da si se ohladila -rekao je Janjuš.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– To sam i ja rekla. desilo se šta se desilo i nastavila dalje. Mislim da i ona treba da nastavi dalje -rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

9 thoughts on “Matora ČUPA KOSU s glave zbog još jedne izdaje – Anita je NE FERMA ni dva posto jer joj je SAMO Anđelo u glavi”

  1. Superb post however , I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Cheers!

  2. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

  3. Very nice info and right to the point. I am not sure if this is really the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to get some professional writers? Thanks in advance 🙂

  4. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam feedback? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any assistance is very much appreciated.

  5. Oh my goodness! an amazing article dude. Thanks Nevertheless I am experiencing issue with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting equivalent rss downside? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

  6. What Is Sugar Defender? Sugar Defender is a meticulously crafted natural health supplement aimed at helping individuals maintain balanced blood sugar levels. Developed by Jeffrey Mitchell, this liquid formula contains 24 scientifically backed ingredients meticulously chosen to target the root causes of blood sugar imbalances.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website