Obezbeđenje NE NAPUŠTA IMANJE: Zbog sukoba koji je izbio, opsadno stanje – Nakon OSVETE nastala makljaža

Ad Example
Loading ad...

Miljana Kulić ne ostavlja bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu na miru i nema nameru da stane.

Takmičari “Elite” i bivši partneri Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ponovo ratuju. Naime, tokom emisije “Pitanja novinara”, Kulićeva je saznala da joj je Zola ofarbao stvari. Ovo je uradio jer je ona juče pokušala da mu uništi sve što mu je tokom dana stiglo. Kad je Kulićeva saznala šta je Zola uradio, odmah je krenula da pravi haos.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Prišla mu je, pa jurila po kući da ga polije, nakon čega su se prevrtali po garnituri. Obezbeđenje je uletelo na imanje, kako ne bi došlo do većeg haosa.

Kako nije znala kako da iznervira Zolu, uzela je krem koji deli sa takmičarima i polizala ga, zbog čega je ušla u sukob sa nekoliko cimera. Miljana i Zola su se jurili po imanju, a haos nije stao ni ujutru.

Naime, Kulićeva je odlučila da Zoli ne dozvoli da spava. Uletela je u cik zore u sobu za rehabilitacju, gde Zola boravi nekoliko dana, te je odmah legla preko njega.

Miljana je potom počela da grli i ljubi svog bivšeg partnera, a on ju je sve vreme sklanjao sa sebe i nije želeo da joj uzvrati.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Inače, Kulićeva je nedavno doživela i emotivni brodolom i počela od nemoći da doziva svoju majku Mariju Kulić da dođe po nju i odvede je u Niš.

– Mama, ako me čuješ… Zovi sve advokate kako znaš i umeš da me izvadiš odavde! Molim te, angažuj doktorku Miru i apsolutno sve, znači kako znaš i umeš, samo da me izvučeš odavde! Zovi ljude, mama, istog tretnuka, preklinjem te, mamice, molim te… Izvini što te nisam poslušala, molim te, oprosti me, pod hitno dođi po mene – jecala je Miljana neprestano, hvatajući se za glavu i čupajući kosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example