TUKLI SE i PSOVALI mesecima: Teodora Balzak i Nikola Bukilić se JAVNO PONIŽAVALI, a evo šta rade van rijalitija

Teodora Balzak i Nikola Bukilić započeli su vezu u “Eliti”, a iako je Teodora ušla kao zauzeta devojka odlučila je da njihovom odnosu da šansu. Međutim, njihova romansa bila je turbulentna od samog starta i nikako nisu uspevali da pronađu zajednički jezik tokom boravka na imanju u Šimanovcima.

Bukilić je pre svega par nedelja diskvalifikovan iz rijalitija zbog grubog kršenja pravila i moraće da isplati dug koji mu sleduje po ugovoru koji je potpisao s produkcijom.

Foto: instagram printscreen/balzak_teodora
Foto: instagram printscreen/balzak_teodora

Teodora je napustila “Elitu” pre nešto više od nedelju dana zbog lošeg zdravstvenog stanja u kojem se trenutno nalazi. 

Bukilić je nakon diskavlifikacije otišao u Ctrnu Goru gde je određeni vremenski period proveo sa svojom porodicom i prijateljima. 

Naime, on je odlučio da nakon što je Teodora napustila “Elitu”, da spakuje kofere i dođe u Beograd kako bi proveli što više vremena zajedno i maksimalno se posvetili jedno drugom.

Očito da vreme ‘provode trenirajući i radeći sve ono što ih ispunjava.

Podsetimo, Teodora je gostovala u emisiji “Premijera-vikend specijal” i tom prilikom je otvorila dušu o svom zdravstvenom problemu, ali i o vezi sa Nikolom Bukilićem, sa kojim je započela ljubavnu romansu u Beloj kući. Teodora je otkrila da postoji mogućnost da sledeće nedelje bude hospitalizovana.

– Ja pre rijaltija nisam imala probleme, osim ranije sa štitom žlezdom. Mislila sam da sam zdrava, tako da je sve ovo bilo šok za mene. Došli su nalazi koji su bili jako loši. Postoji verovatnoća da sledeće nedelje idem na bolničko lečenje, da ležim na VMA – rekla je Teodora i dodala: 

– Mogla sam obe ruke da dam u vatru. Desilo mi se sve ono što nisam želela. Ne možeš srcem da upravljaš. S Nikolom se čujem, treba da dođe sad za Beograd i jako sam srećna zbog toga. Mnogi su nas loše komentarisali, ali naša ljubav je bila prava, za razliku od mnogih. To smo bili mi. Mnoge stvari bismo promenili da možemo. Dala sam sve od sebe i ponizila se u tom ondosu, drago mi je što je neke stvari shvatio. Shvatio je ko ga voli, ima 23 godina s karakterom koji ima. Ja sam praštala jer sam znala sve, praštala sam jer sam znala da on mene voli – poručila je bivša rijaliti učesnica i progovorila o danima koje je provela iza rešetaka:

Foto: instagram printscreen/balzak_teodora
Foto: instagram printscreen/balzak_teodora

– Danas si slobodan, sutra više nisi. Strana zemlja, ne znaš jezik, kako ide vreme, nestaju ljudi iz tvog života. Ja to nisam gledala tako, bio je veliki šamar za mene kad sam čula da ću tu biti četiri godine. Tu vidiš ko si i šta si. Nijednog trenutka se nisam predala, iako sam izgubila osobe koje nisam volela. Pet meseci sam bila napolju, onda sam ušla mu zatvoren prostor. Imala sam osećaj kao da sam opet tamo, borila sam se s demonima, odrazilo se na moje zdravlje. Ono što sam ja videla u zatvoru, mnogi nisu u horor filmovima. Sediš s ljudima koji se raspadaju pored tebe, s bolesnim ljudima, s njima si zatvoren 24 časa i ti to sve moraš da gledaš, i to žuto svetlo i taj crni pod. Drago mi je što mi se tada nije desilo ovo sa zdravljem… Sve što sam gutala i trpela sada je isplivalo – otkrila je Teodora za emisiju ”Premijera – Vikend specijal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website