SPRDA SE S NJIM – Vladimir Tomović progovorio o ulasku u “Elitu”, a onda spomenuo i Nenada Aleksića Ša

Bivši učesnik “Zadruge” Vladimir Tomović u rijalitiju se istakao kao komentator i neko ko bez dlake na jeziku komentariše sva aktuelna dešavanja. Ipak, od četvrte sezone kada je zvanično okončano njegovo učešće diskvalifikacijom, on na sve moguće načine pokušava da se distancira od tzv. “rijaliti priča”. 

Kontroverzni Crnogorac poslednje tri godine razvija porodični biznis i na svom imanju u Baru je izgradio kompleks za odmor s apartmanima i nekoliko bazena s pogledom na more i ostatak grada, a po svemu sudeći, posao mu ide dobro s obzirom da je nastavio da proširuje prostor i dalje se širi.

Foto: Srbija Danas
Foto: Srbija Danas

U nekoliko navrata domaći mediji su pisali o njegovom potencijalnom ulasku u “Elitu”, ali Tomović je takve navode uvek oštro demantovao.

On je na som Instagram profilu objavio svojim pratiocima da mogu da ga pitaju šta god požele i da u tome budu što kreativniji. Tako je jedno od pitanja koje je usledilo bilo vezano upravo za njegov povratak u rijaliti.

– Hoćeš ulaziti u “Elitu”? Daleko je to od elite, ali bi bilo dobro da ih postrojiš malo. Veliki pozdrav – glasila je objava na Instagramu, a Vladimir je odgovorio u svom stilu:

– Nemoj tako, tamo je idila, produkcijski poltroni, gej mafija i moj brat Ša koji ove godine dominira – napisao je Vladimir Tomović sa sve smajlijem koji plače od smeha.

Mnogi ovakav odgovor tumače kao direktnu provokaciju Nenada Aleksića Ša s obzirom da njihov sukob datira još otkad je reper prevario svoju suprugu Ivanu. Kulminacija njihove netrepeljivosti dostigla je vrhunac kada je Tomović ušao u vezu sa Ivanom i time zadao bolan udarac reperu. Ipak, crnogorski đetić i Ivana nikada javno nisu potvrdili da su u emotivnoj vezi, iako su postojale brojne spekulacije koje su to potvrđivale. 

Podsetimo, Ivanu smo nedavno sreli na snimanju spota za novu pesmu Magla benda, a bivša reperova žena dobila je glavnu žensku ulogu u ovom spotu. Kako kaže, ovo joj nije prvi put da učestvuje u snimanju spotova, budući da se našla i u jednom od Nenadovih, dok su još bili zajedno. 

– Zadrugu ne pratim, nemam razloga više da gledam… – rekla je Ivana na samom početku razgovora, a na pitanje kako komentariše to što je Ša i sadašnju suprugu Vanju prevario pred kamerama sa Mionom Jovanović, kao što je nju sa Tarom Simov, kaže: 

– Pa, je l’ misliš da treba bilo šta da komentarišem? Ja mislim da to više nije ni moja briga i uopšte ne bih to komentarisala, potpuno je nebitna stvar – kaže nasmejana Ivana. 

– Koliko su te pogađali njegovi komentari da si mu posle razvoda uzela veliku količinu novca i da si se oparila? – upitala je naša novinarka i oduševila Ivanu što je dobila priliku da govori o ovoj temi o kojoj se mnogo nagađalo nakon njihovog razvoda, a javnost je čula samo Nenadovu stranu priče: 

– E super, hvala ti što si mi postavila to pitanje. Mi smo se razveli sporazumno, a svi znate kako to izgleda, znači na uslove moram da pristanem i ja i on. On nije slagao da sam mu uzela sve, već je pristao, čak je to bio njegov predlog kako da raspodelimo imovinu – rekla nam je Ivana. 

Foto: Instagram Printscreen/vladelije
Foto: Instagram Printscreen/vladelije

Da li ćemo u budućnosti ponovo gledati Vladimira Tomovića u nekom od rijaliti formata, ostaje nam da ispratimo.

Srbijadanas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website