Evo šta se DEŠAVALO U STANU kobne noći: Janjuš otkrio DETALJE SMRTI brata Mihajla – ova ispovest LEDI KRV u žilama

Ad Example
Loading ad...

Marko Janjušević Janjuš se u petak vratio na velelepno imanje u Šimanovcima. On je obavestio zadrugare da je doživeo porodičnu tragediju i da je njegov brat Mihajlo Janjušević izvršio samoubistvo. 

Janjuš je sada u razgovoru sa Miljanom Kulić i Jovanom Tomić Matorom otkrila nove detalje njegove smrti. Podelio je sa njima koliko je Mihajlo bio vezan za majku, da je pred smrt ostavio njenu sliku na telefonu i memorisan samo njen broj telefona.

– Teško je, ne možeš ni da zamisliš. Miljana kad se on rodio, ja sam njega najviše voleo, dok se Kruna nije rodila – rekao je Janjuš.

– A jeste li se viđali? – upitala je Miljana.

– Pa ja sam ovde 5 godina Miljana, nismo toliko. Ja sam sa ćerkom proveo ukupno sedam meseci za ovih pet godina, užas. Majka mu je bila sve, najviše je za nju bio vezan, samo majka – rekao je Janjuš i dodao:

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Kad je to uradio, ostavio je sliku od majke, skrinšot na telefonu i stavio je srce ispod oka, kao kap suze. Pošalje joj tri srca, tad je nestao i samo je imao njen broj telefona imao u telefonu. E zamisli sad kako je majci. Taj dan su se dopisivali, svaki dan su se čuli i dopisivali – rekao je Janjuš.

– Tebe je tog dana izvelo obezbeđenje, ko ti je rekao vest? – pitala je Miljana.

– Rekla mi je tetka. Kada sam video tetku, znao sam da se nešto desilo. Kad su me izvodili, znao sam. Ta noć mi je gora nego kad sam mu kupovao šta će da obuče. Ta noć mi je ne dao Bog nikome – rekao je Janjuš.

– Je l pije tvoja majka nešto? – pitala je Miljana.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Sigurno da pije, ali to je ništa ne radi. I sad ovde si. Moraš od nečega da živiš, moram biti ovde – rekao je Janjuš.

– Je l imate pretpostavku zašto je to uradio? – pitala je Miljana.

– Ništa, u glavi mu je nešto. Nije se ništa dešavalo, niko od nas ne zna. Tako mu je naišlo u glavi. Imaš takvih slučajeva koliko hoćeš. Dođe mu u glavi, možeš da budeš najsrećniji i da imaš sve u životu, a njemu dođe u glavi da to uradi. Ko zna koja je to muka. Neću da pričam više – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example