HITNO saopštenje produkcije – Janjuš PONOVO NAPUŠTA “Elitu”: Potrebno mu je vremena da OVO saopšti

Ad Example
Loading ad...

Večeras, gledaoci će imati priliku da uživaju u novoj epizodi “Ami G šoua” na TV Pink, gde će voditelj Ognjen Amidžić ugostiti aktuelne učesnike rijaliti programa “Elita”.

U prvom delu emisije, fokus će biti na razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji se nedavno vratio u Belu kuću nakon porodične tragedije.

Nakon gubitka mlađeg brata Mihaila, Janjuš je napustio “Elitu” i proveo neko vreme sa porodicom u Prijepolju. Ovo će biti prilika da gledaoci čuju kako je Janjuš doživeo ovaj težak period, kako je izgledalo odrastanje sa Mihailom, kao i koliko mu je značila podrška bivše supruge Ene i aktuelnih učesnika “Elite”. Takođe, Janjuš će se osvrnuti na svoj odnos sa Anelom Ahmićem nakon povratka u rijaliti.

FOTO: Yt printscreen/Zadruga Official/IG printscreen/beardisthenewsixpack
Foto: Srbija Danas
FOTO: Yt printscreen/Zadruga Official/IG printscreen/beardisthenewsixpack
Foto: Srbija Danas

S obzirom na porodičnu tragediju koja je zadesila Janjuša, prvi deo emisije biće posvećen njemu kako bi imao više vremena da detaljnije saopšti kroz kakav je period prolazio od gubitka mlađeg brata. 

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Veliku pažnju privuklo je ponašanje Aneli Ahmić, koja se po svaku cenu trudi da popravi odnose sa njim i ponovo uđe u vezu, ali on to odbija, jer kako kaže video je stvari koje su ga razočarale i porušile mu sliku o njihovom odnosu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website