Nikad PROVOKATIVNIJA – Ivana Šopić zapalila društvene mreže novom izazovnom fotografijom, komentari se samo nižu

Ad Example
Loading ad...

Voditeljka “Elite”, Ivana Šopić, je objavila niz fotografija na kojima pozira u minijaturnom bikiniju sa tračicama koji je istakao njenu vitku liniju. Grudi, uzak struk i zategnute noge su u prvom planu.

Ivana Šopić instagram
Ivana Šopić instagram

– “Oduzimaš dah”, “nestvarna si”, “vau bomba” … su samo neki od komentara.

Podsetimo, voditeljka je već duže vreme u vezi sa strancem koji je osvojio njeno srce.

– Ivana nije ni slutila da će susret sa Špancem biti tako fatalan po nju. Dečko je njenih godina, bavi se sportom i radi u jednoj od mnogobrojnih firmi svog oca. Na Ibici, gde su se Ivana i on i sreli, njegova porodica ima raskošnu vilu. Ivanu je video u jednom restoranu, gde je ručao sa svojim društvom, a ona sa svojim. Zapazio ju je jer se gromoglasno smejala, a onda ju je fiksirao pogledom dok i ona to nije primetila. Poslao joj je cveće i piće za sto, a onda joj je i prišao i predstavio se – objasnio je izvor za Pink.rs. 

Španac je na sve načine pokušavao da osvoji Ivanu. Iako su varnice sa obe strane sevnule odmah, ona nije želela da uplovi u vezu sa njim dok ga dobro ne upozna. Tek pred kraj letovanja ga je poljubila, a onda su se dogovorili da vezu kriju od javnosti zbog njene popularnosti i straha da bi joj neko narušio odnose u začetku. Sada, kada su uplovili u mirnu luku Ivana više ne vidi razlog da krije svoju sreću, te je sa svojim pratiocima podelila fotografije sa svojim izabranikom. 

Foto: instagram printscreen/sopicka
Foto: instagram printscreen/sopicka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example