Kap koja je PRELILA čašu – Ša ZGROZIO javnost udarcem na Uroša: Bolne reči odzvanjaju “Elitom”

Ad Example
Loading ad...

Poslednjih dana javnost je potresao sukob između Nenad Aleksić Ša i Uroša Stanića, koji je kulminirao teškim uvredama upućenim na račun Uroša. Ova drama je izazvala veliku pažnju javnosti, a detalje sukoba možete pročitati u nastavku teksta.

Sve je počelo kada je Ša javno izneo niz uvreda na račun Uroša, što je izazvalo veliku pažnju medija i javnosti. Ovaj incident je izazvao niz reakcija, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o sukobu. Uroš je odlučio da se oglasi povodom ovog događaja, te je izneo svoje viđenje cele situacije.

– Pola njih koji misli me nisu naveli a misle da sam poltron to su uradili zato što ću im zatrebati. Prvi je Uroš, itekako je poltron jer ga je Maja izvukla iz kreveta a do juče je pljuvao na sva usta. Druga je Marija Malivuk i treća Nikola Lakić – rekla je Tamara.

– Kako te je tata maltretirao, trebao je jače, ljubav za tvog tatu – rekao je Ša.

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Šta si rekao, sram te bilo, da treba neko da me maltretira još jače, to je gnusno samo pokazuješ kakav si čovek – rekao je Uroš.

– Prva osoba je bila vrlo primetna na početku rijaltiija, usaglašavala je stavove sa Đedovićem a to je Milena Kačavenda, druga je Milenina podguzna muva Tamara TikTok, a treća je Uroš Stanić – rekao je Sloba.

Nenad Aleksić Ša
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Slađa Bošković je najveći poltron, nastavi da varaš muža, ti ne odbijaš ku*čeve, ti si elita, zolina ki*a. Jovana pevačica je druga, toliko je zanimljiva da mora spletke da izmišlja i broj tri je Munjez – rekla je Malivuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example