Na šta ovo liči: Sita Ahmic iznajmila “stan na dan” da bi pokazala luksuz? Gledaoci besni, DRUŠTVENE MREŽE GORE

Ad Example
Loading ad...

Sestra starlete Aneli Ahmić, Sita Ahmic, ugostila je ružičastu televiziju u svom domu u Sarajevu, želeći da stane na put optužbama bivšeg zeta, Asmina Durdžića. 

Otac male Nore tvrdi već neko vreme da njegova ćerka uz Anelinu porodicu nema osnovne uslove za život – toplu vodu, struju, grejanje. 

stori
Foto: Instagram printscreen/samoposmatramo1
stori
Foto: Instagram printscreen/samoposmatramo1

Ahmićeva je zajedno sa ekipom “Premijere- vikend specijal” obišla stan da bi dokazala da su Asminove tvrdnje laž, što i jeste ispalo tako.

Međutim… Grupe na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu, uopšte nisu “nasele” na Sitinu priču. Uveliko se spekuliše o tome čiji je ovo stan zapravo. Postoji niz nelogičnosti koje gledaoci žele da rasvetle u sopstvenoj režiji. 

Na stranu to što su gledaoci “provalili” da Sita nema sijalicu u stanu, fan grupe zbog “sterilnosti” stana i manjka stvari već uveliko pretpostavljaju da se Sita odlučila na krajnje radikalan potez – da je iznajmila “stan na dan”, da bi prezentovala luksuz u kom živi sa svojom decom i Anelinom ćerkicom!

Podrazumeva se da sve ostaje na pukim spekulacijama, dok se, i ako se Ahmićeva oglasi, s obzirom na to da je javno rekla da joj je ovo bilo poslednje obraćanje široj narodnoj masi. 

stori
Foto: Instagram printscreen/_dja_vo_
stori
Foto: Instagram printscreen/_dja_vo_

One thought on “Na šta ovo liči: Sita Ahmic iznajmila “stan na dan” da bi pokazala luksuz? Gledaoci besni, DRUŠTVENE MREŽE GORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example