AU, KOJI BLAM – Voditelj javno osramotio Aneli: Prozivke na njen račun ostavile sve bez teksta

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića i nekadašnji voditelj radio-emisije “Amnezija”, isprozivao je javno takmičarku “Elite” Aneli Ahmić. On je objavio njenu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, pa joj je u sebi svojstvenom stilu posvetio sledeće stihove:

– Uradila noge, išla na joge, noga joj duža, usluge pruža. Stopalo Big Fud, pisao joj poruke Robin Hud – započeo je Osman, pa nastavio:

– Šta bi rekla njegova tašta? Devojci tvojoj baš radi mašta. Noge nek ti vrati, kod mene na ručak danas da svrati, da joj taštica tvoja nogice skrati – nastavio je Karić, pa zaključio:

– Vrati mom zetu noge, a konju glavu – dopisao je Karić.

Elita
Foto: Instagram printscreen/karic_osman
Elita
Foto: Instagram printscreen/karic_osman

Nije poznato ko je druga osoba kojoj se Osman obratio putem storija. Prethodno je Karić isprozivao i Anelinog bivšeg partnera Asmina Durdžića.

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Kažu hoće da nas tuže, neće oni više sa nama da se druže. Često prete, hoće da se svete, a ne znaju oni da od takvih mi pravimo konfete, koje po vazduhu lete. Prave lažne frke, klade se na konje kada su trke. Kockaju, varaju, međusobno k… Pljunu, pa ližu i poraze nižu. Ja sam “kralj Elite”, uvaljujem im …e! – napisao je Osman.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website