“IMAM GA U GLAVI” Aneli Ahmić LIČNO GLEDALA Asminov snimak polnog opštenja? Jednim postupkom se odala

Pre par dana prava bomba je pala na medijsko tlo. “Hajp” je ekskluzivno došao do eksplicitnog sminka na kom Asmin Durdžić, bivši partner starlete Aneli Ahmić, polno opšti sa nepoznatom devojkom dok ga njegovi prijatelji snimaju. 

Komentari i šok rekacije nizale su se jedna za drugom sve dok Durdžić nije rekao nešto još šokantnije – anonimna devojka sa snimka je, kako on tvrdi, Sita Ahmić!

Aneli Ahmić
Foto: Instagram printscreen/realno_gledano_
Aneli Ahmić
Foto: Instagram printscreen/realno_gledano_

Jučerašnja emisija “Pitanja novinara” nije mogla da prođe bez komentarisanja spornog snimka. Aneli Ahmić preuzela je štafetu od voditelja, i odgovarila na pitanje Darka Tanasijevića. 

– Reč je o snimku na kom se čovek tačno vidi, vidi se u fulu, što bi rekli – rekao je Darko. 

– Darko, pretpostavila sam da je takav video, zamišljala sam taj video, već ga imam u glavi. Znam ga kako diše, tačno sam ga zamislila u tom videu – rekla je Aneli kroz osmeh.

– Ha ha ha, dobro – kazao je Darko. 

Ono što je svima zaparalo oči jeste izraz lica Ahmićeve, na osnovu kog je moglo da se zaključi da sa njenim osećanjima prema Durdžiću nije baš sve čisto. Takođe, komentari fanova rijalitija samo pljušte, a najviše ih je na konto Anelinog “zamišljanja videa”. Mnogi su sigurni da je Aneli taj snimak lično videla. Kakva je prava istina, možda nikad nećemo ni znati. 

Asmin Durdžić, Sita Ahmić
FOTO: Youtube printscreen/Premijera vikend specijal/Blic
Asmin Durdžić, Sita Ahmić
FOTO: Youtube printscreen/Premijera vikend specijal/Blic

Detaljnije pogledajte snimak ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website